Fieberbrunn


Helbredende kraft: Byens navn kommer af "Fieber" (feber) og "Bründl" (lille brønd), en helbredende kilde, der gav så gode resultater, at den har lagt navn til selve byen i det østlige Tirol.

I sommer:

  • Med cirka 400 kilometer markerede vandreruter i 700 til 2500 meters højde over havet, er der noget for enhver vandresmag.

  • Regionen er en enestående familiedestination og hører til Family Tirol Byerne. Med Lykkedragen Tatzi, på Timoks Alm eller i Triassic Park vil børnene aldrig komme til at kede sig.

  • Klatrene har for lang tid siden fået øje på Fieberbrunn. Det er ikke uden grund at Pillerseetal  er en udsøgt Climbers Paradise region og kan opvise 500 klatreruter, klatrestier og en Fun Connection Klatrepark.

  • Overnatningsmuligheder i forskellige kategorier såvel som restauranter og gæstgiverier sørger for jeres velbefindende under opholdet.

I vinter:

  • Med mere end 100 snedage om året er både Pillerseetal og Fieberbrunn yderst snesikker.

  • Regionen har ry for at være et langrendsmekka og hører til de bedste langrendsområder i Tirol. I Fieberbrunn er der opmærket ca. 25 kilometer løjper, og i hele regionen findes der til klassisk eller skating stilen mere end 110 kilometer løjper.

  • 11 liftanlæg og 43 velpræparerede pistekilometer står til jeres disposition i skiområde Fieberbrunn efter devisen: Kvalitet frem for kvantitet. Også ambitiøse skiløbere og snowboardere føler sig hjemme på Pillerseetals hele 97 pistekilometer.

  • Freeridere har længe følt sig hjemme i Fieberbrunn. Den internationale Freeride World Tour, som bringer deltagere med sig fra hele verden til at konkurrere på nedkørslen fra Woldseeloder, gør årligt ophold her.

  • Udvalget af overnatningsmuligheder er lige  så stort som udvalget af aktiviteter. Vælg mellem hoteller, gæstgiverier eller familiepensioner.


© TVB PillerseeTal
© Tirol Werbung/Bernd Uhlig
© PillerseeTal
© PillerseeTal

Populære logier i Fieberbrunn


Alle ferielejligheder i FieberbrunnAlle hoteller i Fieberbrunn
Egnet til

Par
42% (11)

Familier
42% (11)

Solo
15% (4)

Business
0% (0)

Værdierne er baseret på verificerede gæstebedømmelser fra forskellige bookingportaler. (Kilde: Trust You)

Søg logi


Arrangementer i byen


Åbn interaktivt kort
Ankomst

Hvordan kommer du frem? Find rejse med fly, tog, bus eller bil.

Din måladresse: Dorfplatz 1, Fieberbrunn

powered by Rome2Rio

Kontakt

Tourismusbüro Fieberbrunn
Dorfplatz 1
6391 Fieberbrunn
t   +43.5354.56304
f   +43.5354.56304-60
e   info@pillerseetal.at

Til top
Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonner på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tyrol.

Live Chat
Live Chat