Ellmau

Vandring, klatring, golf eller biking - byen Ellmau, der ligger i 820 meters højde, med 2.500 indbyggere er det ideelle udgangspunkt for familier, aktive feriegæster og naturelskere.

I sommer:

  • Utallige vandre- og temastier, eksempelvis ”Rübezahl Schnitzfiguren-Wanderweg“ (vandresti med håndskårne sagnfigurer), understreger byens kompetence inden for vandring.

  • Ellmis Zauberwelt (trylleverden) i 1555 meters højde på Hartkaiser er et paradis for familier. Her hjælper børn med at befri tryllelærlingen Ellmi, eller de lærer interessante ting om flora og fauna på natur-lærestien.

  • Golfbanen Wilder Kaiser omfatter 88 hektar og byder med 27 huller på fremragende betingelser for golfentusiaster.

  • Overnatnings-mulighederne opfylder selv gæsternes mest kræsne krav, lige fra private værelser og bjerghytter til termal- eller luksushotel.

I vinter:

  • Ellmau er direkte forbundet med det store skiområde SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental, hvilket betyder 279 pistekilometer og mere end 90 baner og lifter, samt tilslutning til regionens velpræparerede net af løjper og vinter-vandrestier.

  • I hjemstavnsmuseet i Ellmau føres man ud på en tidsrejse, og Kitzbühel med et omfattende kulturtilbud er heller ikke langt væk.

  • I oplevelsesbadet Ellmau får man varmen i saunaområdet eller det storslåede vandland efter en kold dag på ski.

  • Over 300 overnatnings-muligheder, lige fra 5-stjernet hotel til private pensioner, venter her, og i de utallige restauranter, kroer og på sætere forkæles man med mange lækkerier.

Ferieaktiviteter i EllmauAlle aktiviteter+
© Peter von Felbert
© Wilder Kaiser
© von Felbert-Reiter
© Tirol Werbung/Peter Sandbichler
© TVB Wilder Kaiser/Simon Oberleitner

Populære logier i Ellmau


Søg logi
Antal rejsende

Service

Ankomst Ellmau
Ankomst

Hvordan kommer du frem? Find rejse med fly, tog, bus eller bil.

Din måladresse: Dorf 35, Ellmau

powered by Rome2Rio

Til top
Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.