Wildschönau


Wildschönau og dens fire landsbyer Niederau, Oberau - Mühltal, Auffach og Thierbach er lige stedet for en intensiv, men også afslappende ferie i Tirol. Wildschönau - med de fire landsbyer Niederau, Oberau - Mühltal, Auffach og Thierbach - indbyder om vinteren til spændende og afslappende ferieoplevelser i Tirol. Oplev den sande vinter i den 24 kilometer lange højdedal midt i Kitzbüheler Alpen.

I sommer:

 • Ferieregionen Wildschönau er beliggende i den 24 kilometer lange højdedal af samme navn, der indbyder til at gå på opdagelse i regionen på 300 kilometer afmærkede vandreruter. 43 sætere ser frem til dit besøg og tilbyder sande kulinariske højdepunkter.

 • 40 mountainbike-kilometer fører cyklisten igennem regionen, men E-bikes kan også lejes.

 • Dragen er Wildschönaus våbendyr, og den har ifølge legenden gjort dalen beboelig. I drageklubben vil børnene høre mange spændende historier om regionen og lære en masse om kulturen, mens de bager brød på gården eller bygger en hytte eller en dæmning. 

 • I ”Bergbadl“ får man helt sikkert styret sin badelyst, og en vandretur ned i kløften Kundler Klamm, der forbinder Wildschönau med Inntal, sørger for afkøling.

 • Hvis man er til eventyr, er man kommet til rette sted i klatreparken Natur-Hochseilgarten Zauberwinkl i op til 21 meters højde.

 • I Tirols første Holzmuseum (træmuseum) i Auffach vises mere end 3.000 udstillingsgenstande, lige fra en håndlavet bordradio til lædersko med træ-såler.

 • Bergbauernmuseum (bjergbondemuseet) Wildschönau og talrige fester genspejler bjergbonde-traditionerne i Wildschönau, der lever i bedste vel-gående. Ét af højdepunkterne er Wildschönaus dalfest i august, der er kendt vidt omkring på grund af det store festoptog.

I vinter:

 • Fra vinteren 2012/13 venter der i Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau afvekslende skidage på 145 pistekilometer. I de lokale skiskoler findes der specielle kurser for begyndere og især også for de, der efter en længere pause vover sig ud på pisten igen.

 • Snowboarders og freeskiers finder i Family-Park Schatzberg boxes, kickers, wallrides og en 130 meter lang halfpipe.

 • De ca. 50 kilometer langrendsløjper er gratis til rådighed. Et højdepunkt er den idylliske højdeløjpe på Schönangeralm.

 • Uden for pisten venter der ca. 40 kilometer ryddede vinter-vandrestier og talrige snesko-vandringer.

 • Den ca. fem kilometer lange kælkerute ved Schatzberg er kun én af de utallige kælkeruter, der kan klares på to meder.

 • Om vinteren kan man også opleve et eventyr i Natur-Hochseilgarten (natur-højklatrepark) Zauberwinkl, der op til en højde af 21 meter er én af Europas højeste og mest spektakulære klatreparker.


© Stefan Gruber
© Tirol Werbung/Alexander Ziegler
© Wildschönau Tourismus
© Wildschönau Tourismus/M. Auer
© Wildschönau Tourismus

Byer i denne region


Populære logier i Wildschönau


Alle ferielejligheder i WildschönauAlle hoteller i Wildschönau
Egnet til

Familier
47% (8)

Par
35% (6)

Solo
18% (3)

Business
0% (0)

Værdierne er baseret på verificerede gæstebedømmelser fra forskellige bookingportaler. (Kilde: Trust You)

Søg logi


Åbn interaktivt kort
Ankomst

Hvordan kommer du frem? Find rejse med fly, tog, bus eller bil.

Din måladresse: Hauserweg, Oberau 337, Wildschönau - Oberau

powered by Rome2Rio

Kontakt

Wildschönau Tourismus
Oberau 337
6311 Wildschönau
t   +43.5339.8255.0
f   +43.5339.8255-50
e   info@wildschoenau.com

Til top
Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonner på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tyrol.

Live Chat
Live Chat