Olympiaregion Seefeld

Hold sommerferie i Olympiaregion Seefeld og glæd dig til afvekslende vandre-, golf- og bike-muligheder. Førsteklasses løjper, fremragende skiområder og perfekte wellness-muligheder. Glæd dig til utallige muligheder for vintersport og en ideel rekreation i Olympiaregion Seefeld.

I sommer:

 • Ca 650 kilometer afmærkede vandre- og bjergstier, samt talrige klatreruter venter på Seefelder Plateau mellem Wettersteingebirge og Alpenpark Karwendel. Udforsk også Olympiaregion Seefeld på én af langdistance-vandrestierne som Jakobsweg, Adlerweg eller Kulturwanderweg.

 • På Seefeld-Wildmoos' 18-hullers golfbane og på Golfacademy Seefelds 9-hullers golfbane venter der desuden behagelige golfrunder.

 • 570 kilometer afmærkede mountainbike-ruter kan både begyndere og rutinerede finde passende ruter. På en E-bike når man sit mål næsten uden anstrengelse. Rundt omkring Seefeld er der 90 E-bikes til rådighed på 19 udlejnings- og 14 opladnings-stationer.

 • I Olympiaregionen venter mange forskellige ferieoplevelser familier som eksempelvis Leutascher Geisterklamm (spøgelseskløft) eller Kletterwald (klatreskov). I to svømmehaller, fire friluftsbade, samt søerne Wildsee og Möserer See kan man slappe af og brænde krudtet af.

 • Tag på udflugt til fredsklokken i Mösern eller tag på shoppingtur gennem gågaden i Seefeld. Innsbruck eller Garmisch ligger ligeledes i nærheden. Man kan også komme til disse byer på en romantisk togtur gennem den vilde natur.

I vinter:

 • Olympiaregion Seefeld byder på betingelser i verdensklasse for nordiske vintersports-discipliner på i alt 279 løjpekilometer. Størstedelen af løjperne er parallelt præpareret for begge stilretninger, og derved opstår ca. 155 kilometer til klassisk langrend og knapt 125 kilometer skating-ruter. Desuden findes der aftenløjper, specielle løjper for langrend på kælke og en speciel hundeløjpe, hvor også de firbenede er velkommen.

 • ”Das Nordische Kompetenzzentrum“ byder desuden på gode trænings-betingelser for biatlon, både for amatører og professionelle. I alt er der i Olympiaregion Seefeld 14 skydebaner til rådighed - ni til små kalibre og fem til luftgeværer, hvor også gæster kan bevise deres evner i biatlon.

 • Hvis man kommer til Olympiaregion Seefeld for at stå på ski, venter der 48 kilometer med perfekt præparerede pister. Bjergbanerne Rosshütte, skiområdet Gschwandtkopf, Kreithlift, Brandllift, samt nogle mindre, enkelte liftanlæg byder på overordentlig gode forudsætninger for at stå på ski, både for begyndere og rutinerede.

 • I Olympiaregion Seefeld finder vandrere mere end 140 kilometer ryddede og grusede vinter-vandrestier. Uden for de ryddede stier kan mange mål nås på snesko.

 • Nyd kælkeløjerne på Seefelder Plateau sammen med hele familien. Især Seefeld/Reith, Leutasch og Scharnitz byder her på mange muligheder. Natur- og kunstskøjtebaner indbyder Olympiaregionens gæster til skøjteløb og isstok. Ved nogle isstok-baner tilbydes der kurser, hvor man kan lære eller forbedre teknikken.

 • Trænger man til en rekreations- og wellness-ferie, er Olympiaregionen lige stedet. Ud over Alpernes største hotel-wellness-anlæg dækkende et areal på 5.000m2 byder talrige, mindre hoteller også på top-moderne wellness-faciliteter. I de nyrenoverede velværeoaser i Olympia Sport- og Kongress-zentrum Seefeld, samt i ErlebnisWelt Alpenbad Leutasch finder man alt, hvad der er godt for krop og sjæl.

© Olympiaregion Seefeld
© Olympiaregion Seefeld, Andre Schönherr
© Olympiaregion Seefeld
© Tirol Werbung/Frank Bauer
© Tirol Werbung/Dominik Gigler

Byer i denne region

Populære logier i Olympiaregion Seefeld


Søg logi
Antal rejsende

Service

Ankomst Olympiaregion Seefeld

Ankomst

Hvordan kommer du frem? Find rejse med fly, tog, bus eller bil.

Din måladresse: Bahnhofplatz 115, Seefeld

powered by Rome2Rio

Til top
Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.