Ötztal

Tirols højeste bjerg, Østalpernes største gletsjerområde, delstatens mægtigste vandfald, og den højeste beboede by med kirke i Østrig - i Ötztal er der masser af superlativer.

I sommer:

  • I én af de største sidedale i Inntal venter der et alsidigt vandreparadis med utallige temaruter. Ved Ötztal Trek kan man vandre på 22 etaper og yderligere 15 varianter med en samlet længde på 400 kilometer. Glæd dig til en vandretur på en regionalrute på Adlerweg, på en del af Jakobsweg eller på Apfelstraße i Haiming. Hvis man gerne vil klatre, kan man skeje ud i Ötztal i 17 klatreparker med ca. 600 enkeltruter.

  • Udforsk Ötztal på mere end 860 kilometer mountainbike-ruter eller på én af de mange hyggeture. Sölden er desuden udgangspunkt for det spektakulære Ötztaler Radmarathon. Ved dette løb tilbagelægger deltagerne på kun én dag i alt 5.500 højdemeter fordelt på 238 kilometer.

  • Afkøling finder man i forskellige badesøer som Piburger See eller badesøerne AREA 47 og i Umhausen. Man bør absolut heller ikke snyde sig selv for et besøg i Aqua Dome, termalbadet i Längenfeld.

  • I AREA 47 ved indgangen til Ötztal venter der enestående outdoor-oplevelser. Tilbudet i fritidsparken er praktisk taget uudtømmeligt - her er der rafting, canyoning eller klatring.

  • Masser af udflugts-muligheder som Ötzidorf i Umhausen og Stuibenfall, Tirols største vandfald, er i hvert fald et besøg værd.

I vinter:

  • I Ötztal i Tirol venter der en høj grad af snesikkerhed i tre store skiområder: Skiområdet Gurgl har i alt 25 lifter og 112 kilometer pister. I gletsjerskiområdet Sölden er der endda 31 lifter og i alt 144 km pister. Det familievenlige skisportssted Hochötz tilbyder 39 km pister. Og for freeskiers tilbyder K-Park i Kühtai mange muligheder.

  • Også for langrendsløbere har Ötztal med 143 km præparerede løjper et alsidigt tilbud. Der er også 250 kilometer stier til vintervandring. Anbefalelsesværdig er også en todages snesko-vandretur i Ötztal naturpark.

  • Efter al den sne og is kan du slappe af i Aqua Dome, den tirolske spa i Längenfeld.

  • Ötztal er kendt for spektakulære begivenheder. Det inkluderer Ski World Cup-åbningen i oktober eller Electric Mountain Festival i Sölden, hvor internationalt kendte DJ’s som David Guetta spiller.Siden 2015 er Sölden blevet en af de vigtigste James Bond-locations. Afgørende scener af "Spectre" blev filmet i restauranten Ice Q, i Gaislachkoglbahn og på gletschervejen. Sidste vinter åbnede udstillingen "007 Elements". I sin egen bygning, indbygget i bjerget, kan du besøge den unikke James Bond-oplevelsesverden hele året rundt med originale rekvisitter, installationer og filmklip.

I sommer: I én af de største sidedale i Inntal venter der et alsidigt vandreparadis med utallige temaruter. Ved Ötztal Trek…

læs videreVis mindre

Ferieaktiviteter i ÖtztalAlle aktiviteter+
© Ötztal Tourismus
© Ötztal Tourismus
© Ötztal Tourismus
© Ötztal Tourismus
© Ötztal Tourismus

Byer i denne region

Populære logier i Ötztal


Søg logi

Antal rejsende
Ankomst Ötztal

Ankomst

Hvordan kommer du frem? Find rejse med fly, tog, bus eller bil.

Dit mål: Gemeindestraße 4, Sölden, Österreich

powered by Rome2Rio

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.