Lechtal

Kom i kontakt med naturen i naturparken i Lech i Tirol, eller forsøg dig som træ-skærer. Nyd en afvekslende ferie i regionen Lechtal. Du kan se frem til masser af vandremuligheder, langstrakte klatreture og et paradis for mountainbikere og cyklister. Langrendsparadis, familie-skiregion og eventyr for isklatrere. I Tiroler Lechtal kan man glæde sig til afvekslende feriedage

I sommer:

 • Lechtal disker op med et alsidigt vandretilbud. Talrige tema-veje som for eksempel ”Geierwally”-rundturen, Hölltal-turen, og vand-oplevelsesvejen Doserwasserfall sørger for afveksling for hele familien. Langdistance-vandrestier som Adlerweg eller Lechweg med en længde på 125 kilometer fører igennem store dele af Lechtal. Vandreture ad høje bjergkamme er i Lechtal lige så almindelige som afslappede hyggeture til regionens talrige sætere og hytter. Lechtals bjergbane afkorter adgangen til talrige vandremål og bjergture ganske mærkbart. Med gratis vandrebus transporteres man til de forskellige steder i ferieregionen.

 • Glæd dig til det store udvalg af klatreparker og klatremuligheder i Lechtals Alper.

 • Naturparken Tiroler Lech giver på dens 41 kvadratkilometer et imponerende indblik i helt uberørt natur. På grund af det store antal forskellige dyre- og plantearter er området omkring floden Lech blevet fredet. Naturparken tilbyder også specielt guidede ture for familier med børn.

 • Hyggecyklister får fuld valuta for pengene på de fire etaper fra Reutte til Steeg ad Lechtal-vandreruten. På mountainbike kan man se frem til rigtig mange mountainbike-ruter i forskellige sværhedsgrader.

 • Lechtal kan med fordel udforskes på hesteryg. I regionen finder både begyndere og øvede de helt rigtige tilbud - endog på heste-trekking.

 • Træskæring er en gammel tradition i Lechtal, hvilket de talrige kunstværker og utallige snitteværksteder vidner om. Begge snitteværksteder i Elbigenalp tilbyder kurser i træskæring.

 • De talrige svømme- og oplevelsesbade i regionen Lechtal er især en sand nydelse for familier.

 • Glæd dig til mange spændingsmomenter og action ved rafting & canyoning. Eller udforsk regionen i fugleperspektiv ved paragliding.

I vinter:

 • For langrendsløbere råder regionen over 260 kilometer langrendsløjper både til klassisk og skating stil og i forskellige sværheds¬grader. Naturpark-regionen Lechtal-Reutte regnes således også med blandt Tirols langrends-specialister. Mellem Bach og Stockach har man etableret Europas første træningsstrækning for langrendsløbere, hvor langrendsløberne på to løjper permanent kan få taget tid ved hjælp af en timer-sensor. Sensoren kan lånes på forskellige udleveringssteder. Der er gratis adgang til alle langrendsløjper.

 • Ture på touringski, snesko- og vintervandringer. I Lechtal er der ideelle betingelser, især for de blidere vintersportstyper uden for skipisterne. Lokale alpine skoler tilbyder kurser og guidede ture for både begyndere og rutinerede.

 • I Höfen er der opstillet et 15 meter højt isklatringstårn. Her kan klatrere selv klatre op ved hjælp af klatreklemmer ad et fast tov for selv at arrangere et top-rope. I Bach er der ligeledes mulighed for isklatring.

 • I nationalparkregionen Lechtal findes der fem skiområder, der især byder på de allerbedste betingelser for familier og hygge-skiløbere - familie-skiområdet Jöchelspitze Bach–Stockach, det største skiområde i Tiroler Lechtal, familie-skilifterne Stanzach, Gföllbergliften Holzgau og skilifterne Knittel i Elbigenalp. Ikke langt fra ferieregionen finder man et skiområde helt i top, nemlig Warth i Vorarlberg. Der er også mulighed for aftenskiløb både i Stanzach og i Elbigenalp, henholdsvis to aftener om ugen på godt oplyste skipister.

 • I Lechtal findes der i alt ti kælkeruter. Desuden finder gæsterne her utallige oplyste skøjtebaner, hvor man også kan spille ”isstok” (en østrigsk version af curling).

I sommer:Lechtal disker op med et alsidigt vandretilbud. Talrige tema-veje som for eksempel ”Geierwally”-rundturen, Hölltal-turen, og…

læs videreVis mindre

Ferieaktiviteter i Lechtal
Alle aktiviteter+
© Lechtal Tourismus/Anja Krämer
© kdg mediacope/Arnold Weißenbach
© Tirol Werbung/Aichner Bernhard
© Naturparkregion Reutte/Strabag
© Lechtal/Irene Ascher

Populære logier i Lechtal


Søg logi

Antal rejsende
Ankomst Lechtal

Ankomst

Hvordan kommer du frem? Find rejse med fly, tog, bus eller bil.

Dit mål: Hausnummer 55b, Elbigenalp, Österreich

powered by Rome2Rio

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.