Innsbruck

Som ingen anden region kombinerer regionen Innsbruck pulserende byliv, charmerende landsbyer og forrygende bjergoplevelser - her vil både kulturelskere og sportsfolk kunne befinde sig vel tilpas. Oplev en afvekslende vinterferie rundt om Tirols forbundshovedstad. Regionen Innsbruck kombinerer byliv med natur, sport med rekreation, kultur med wellness.

I sommer:

 • I Tirols forbunds-hovedstad oplever man sammenspillet mellem historiske bygninger og moderne arkitektur. Her kan man opleve kulturelle seværdigheder som ”Goldenes Dachl“ eller den kejserlige Hofburg eller kun få minutter uden for byens centrum køre med den spektakulære Nordkettenbahn op til over 2.250 meters højde over havet.

 • Regionen kan også opleves på vandreture på for eksempel Zirbenweg på bjerget Patscherkofel, Adlerweg, Innsbrucker Almenweg eller den uhyggelige Oberperfer Geisterwanderweg (spøgelsesvandresti). Også den berømte Jakobsweg går igennem byen og dele af ferieregionen.

 • Hvis man holder af at walke eller jogge finder man ikke alene i Innsbruck et omfangsrigt net af strækninger, men kommer til det helt rigtige sted i Laufkompetenzzentrum (løbetræningscentret) Igls og Lans med deres 80 km løbe- og walkingstrækninger. I Höhentrainingslager (højdetræningslejren) i Kühtai på 2.010 meter over havet finder man professionelle træningsmuligheder.

 • cyklen kan man nyde regionen ret afslappet i dalen langs Inn-floden eller på en mere krævende måde på mountainbike på en af de talrige mountainbikestrækninger. Der tilbydes desuden guidede ture. For risikolystne bikere er singletrail på Nordkette lige sagen.

 • Regionen Innsbruck er især en ideel feriedestination for begyndere i golf og hobbygolfspillere med tre 9-hullers golfbaner i Innsbruck/ Igls, Innsbruck Lans og Mieming og golftræningscentret i Innsbruck. I Mieming finder man desuden en af de vel nok smukkeste 18-hullers golfbaner i Tirol.

 • Afkøling på hede sommerdage finder man i de talrige friluftsbade og badesøer. Lanser See eller badesøen Mieming er meget smukt beliggende.

I vinter:

 • Tirols forbundshovedstad Innsbruck har allerede tre gange været værtsby for de Olympiske Vinterlege. Fra byens centrum kommer man på kun 20 minutter med den moderne Nordkettenbahn op i 2.000 meters højde i skiområdet Nordkette, som især er populært hos den lokale ungdom, eller man kunne gennemføre en tur i ”Olympia Eiskanal” i Igls i en gæstebob.

 • Hele 90 bjergbaner og lifter, 300 pistekilometer, gratis skibusser samt underholdende skikurser for børn venter vintersportsentusiasterne i de ni skiområder i Olympia Skiworld.

 • Regionen har desuden 120 løjpekilometer. På 1.700 meter over havet ligger for eksempel naturparadiset Lüsens im Sellraintal med snesikre løjper, eller man kan træne på Höhenloipe (højdeløjpe) i Kühtai på 2.020 meter over havet i Østrigs højest beliggende vintersportscentrum uden for gletscher-regionerne. På Mieminger plateau kan man se frem til solbeskinnede lang-rends¬oplevelser.

 • I forbindelse med de første Olympiske Ungdoms-Vinterlege 2012 er der i Kühtai blevet etableret nye funsport-anlæg, som alle kan benytte - en 180 meter lang og 7 meter høj superpipe, slope-style-anlæg og super-cross-strækning. Hvis dagen bliver for kort, kan man hver onsdag og lørdag opleve aftenskiløb mellem kl. 19.30 og kl. 22.00.

 • I feriebyerne findes der desuden talrige kælkebaner, mange er også belyst om aftenen. Mange byer udlejer kælke, og disse samt deres førere transporteres gratis i skibusserne.

I sommer: I Tirols forbunds-hovedstad oplever man sammenspillet mellem historiske bygninger og moderne arkitektur. Her kan man opleve kulturelle…

læs videreVis mindre

Ferieaktiviteter i Innsbruck
Alle aktiviteter+
© Innsbruck Tourismus/Christof Lackner
© Tirol Werbung/Jenewein Markus
© Innsbruck Tourismus/Roland Schwarz
© Plateauniker
© Tirol Werbung/Valentin Margreiter

Byer i denne region

Populære logier i Innsbruck


Søg logi

Antal rejsende
Ankomst Innsbruck

Ankomst

Hvordan kommer du frem? Find rejse med fly, tog, bus eller bil.

Dit mål: Burggraben 3, Innsbruck, Österreich

powered by Rome2Rio

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.