Ferienland Kufstein

I Ferienland Kufstein kan man se frem til utallige ferieglæder – lige fra hygge-vandre- og cykelture til kulturelle oplevelser og shopping i fæstningsbyen Kufstein. Ferienland Kufstein med sine otte byer er attraktivt om vinteren på grund af de alsidige tilbud. Glæd dig til afvekslende vinter-aktiviteter, gamle traditioner og den stemningsfyldte adventstid i Kufstein.

I sommer:

 • Ferienland Kufstein med sine otte landsbyer - Bad Häring, Ebbs, Erl, Langkampfen, Niederndorf, Niederndorferberg, Schwoich og Thiersee, samt fæstningsbyen Kufstein - ligger i det nordøstlige Tirol ved grænsen til Bayern.

 • 800 kilometer vandrestier direkte ved foden af Kaisergebirge er på grund af deres lave sværhedsgrader først og fremmest velegnede til hygge-vandrere. Det fredede område Kaisertal indbyder til udforskning af naturen.

 • Regionen frister med cirka 220 kilometer cykel-vandrestier, et krævende mountainbike-rutenet og specielle E-bikeruter. Tag en tur til Achernalm, Tirols højest beliggende Alpe-osteri eller udforsk Inntal på Innradweg.

 • Kulturprogrammet i Ferienland Kufstein har mange facetter. OperettenSommer i de enestående omgivelser omkring fæstningen Kufstein, de velkendte Tiroler Festspiele Erl, Tiroler Beethoven-dage, der afholdes hvert år, de traditionsrige passionsspil i Thiersee og Erl er kun nogle af kulturkalenderens højdepunkter.

 • Hestestutteriet Ebbs, forbundsstutteri for foreningen af opdrættere af Haflinger heste, frister dyreelskere - det samme gælder Raritäten Zoo i Ebbs med over 500 dyr og 70 forskellige dyrearter.

 • Et besøg i den lille by Kufstein er et must i ferien, men byen frister også med de fremragende shopping-muligheder og seværdigheder, først og fremmest fæstningen.

 • Afkøling får man ved at springe i én af de mange søer som Hechtsee, Stimmersee, Thiersee eller Bananensee, Tirols første biotop-badesø.

 • Kurcentret Bad Häring, ét af Østrigs mest efterspurgte wellness- og helsecentre, tilbyder en bred vifte af tilbud på terapi og rekreation.

I vinter:

 • Familievenlige skiområder med behagelige øvebakker præger tilbudene på ski i Ferienland Kufstein. I Thierseetal eller i skiområdet Zahmer Kaiser-Durchholzen finder begyndere på ski og snowboards ideelle forudsætninger. Desuden ligger Ferienland Kufstein ved indgangen til SkiWelt Wilder Kaiser, Østrigs største skiområde.

 • Hele området er fyldt med perfekt præparerede langrendsløjper. Især langrendsløjperne på Schwoicher og Bad Häringer Sonnenplateau og i Thierseetal regnes som meget snesikre.

 • Utallige vinter-vandreture indbyder til at udforske naturen. Ved en solvandring i Kaisertal kan man nyde den storslåede panoramaudsigt til Kaisergebirge.

 • I adventstiden danner fæstningen Kufstein en stemningsfyldt ramme med små salgsboder og traditionelle arrangementer.

 • Festlighederne i forbindelse med Kufsteiner Vorsilverster (nytår på forskud) har allerede opnået kultstatus. Allerede den 30. december fejres årets slutning i Kufstein.

I sommer:Ferienland Kufstein med sine otte landsbyer - Bad Häring, Ebbs, Erl, Langkampfen, Niederndorf, Niederndorferberg, Schwoich og Thiersee,…

læs videreVis mindre

Ferieaktiviteter i Ferienland Kufstein


Alle aktiviteter+
© Bildarchiv SkiWelt
© Kurzentrum Bad Häring-Künig GmbH
© Peter Kirtzbichler
© Ferienland Kufstein
© Tirol Werbung/W9 Studios

Byer i denne region

Populære logier i Ferienland Kufstein


Søg logi

Antal rejsende
Ankomst Ferienland Kufstein

Ankomst

Hvordan kommer du frem? Find rejse med fly, tog, bus eller bil.

Dit mål: Unterer Stadtplatz 8, Kufstein, Österreich

powered by Rome2Rio

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.