Achensee

Et alsidigt sportsprogram, to golfbaner og en storslået natur gør den tyrolske region rundt omkring Achensee attraktiv både for den aktive feriegæst og for rekreationssøgende. Utallige sportstilbud og et usædvanligt vinterlandskab. Rundt omkring Achensee, Tyrols største sø, venter der alsidige tilbud på fritid og wellness, så man er sikker på en afvekslende vinterferie.

I sommer:

 • Omkranset af Karwendel- og Rofangebirge finder man i umiddelbar nærhed af Achensee feriebyerne Achenkirch, Maurach, Pertisau, Steinberg og Wiesing.

 • Achensee, Tirols største sø med en udmærket vandkvalitet, er det ideelle sted for sejlere, surfere og kite-surfere, men også for dykkere og for svømmere.

 • Udnyt også ferien til en tur med Achensee-damperen eller med Achensee-banen på én af de sidste dampdrevne banestrækninger.

 • Ca. 500 kilometer vandrestier - lige fra jævne spadserestier til familieture og krævende bjergvandringer - strækker sig gennem regionen rundt omkring Achensee, herunder også tre etaper af Tirols mest kendte langdistance-vandresti, Adlerweg. Rofan-tovbanen og Karwendel-bjergbanerne gør opstigningen let.

 • I ferieregionen Achensee findes der 250 afmærkede cykel- og mountainbike-ruter, og man kan selv vælge, om man vil nyde turen eller tage en mere krævende rute.

 • På regionens to golfbaner, i Pertisau og Achenkirch, får både begyndere og rutinerede virkelig noget for pengene.

 • Siden begyndelsen af det 20. århundrede har man i regionen udvundet Tiroler Steinöl (stenolie) af olieskifer og forarbejdet dette til plejeprodukter. I Vitalberg Besøgscenter i Pertisau får man mere at vide om de tyrolske stenolie-brænderes 100-årige historie.

I vinter:

 • Mere end 200 kilometer separate løjper for langrendsløbere til både klassisk og skaterstil begejstrer både begyndere og professionelle.

 • Herudover venter der fem skiområder med ca. 58 pistekilometer, der først og fremmest er kendte for deres familievenlighed.

 • De nye trends inden for vintersport - snowkiting og paragliding - sørger for en ekstra portion adrenalin.

 • Vil man hellere hygge sig, kan man nyde en vinter-vandretur gennem det snedækkede landskab, eller man kan tage på en romantisk slædetur i én af de maleriske Karwendeldale.

 • Fem natur-kælkebaner, både familievenlige og højst krævende, garanterer sjov på to meder. Liften i Achenkirch og Rodelexpressen i Pertisau gør opstigningen let, hvis man ikke selv vil trække kælken med op. Natkælkning er en helt speciel oplevelse, hvilket hele ugen er muligt om aftenen på talrige oplyste kælkebaner.

 • Adventstiden er særlig stemningsfyldt i Achensee og tilbringes traditionelt. I Steinberg ved Rofan forvandles hele landsbyen til en julekalender, ved Sixenhof i Achenkirch findes der en levende krybbe, i Pertisau et julemarked, og skibsfarten ved Achensee indbyder til jul på søen.

 • Siden 1902 har man udvundet Tiroler Steinöl (stenolie) 1.500 meter over Achensee og forarbejdet dette til plejeprodukter. I oplevelsescentret Tiroler Steinöl Vitalberg kan man få mere at vide om historien og produktionen, og på regionens talrige wellness-hoteller kan man på egen krop opleve oliens velgørende virkning.

Ferieaktiviteter i Achensee


Alle aktiviteter+
© Tirol Werbung/Ziegelböck Maria
© Abenteuerpark Achensee
© Tirol Werbung
© Tirol Werbung
© Achensee Tourismus

Byer i denne region

Populære logier i Achensee


Søg logi

Antal rejsende

Service

Ankomst Achensee

Ankomst

Hvordan kommer du frem? Find rejse med fly, tog, bus eller bil.

Dit mål: Achenkirch am Achensee, Österreich

powered by Rome2Rio

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.