Canyoning, Klobenstein, © Tirol Werbung / Uhlig Bernd
Canyoning, Klobenstein, © Tirol Werbung / Uhlig Bernd

Canyoning

Tirol byder landskabsmæssigt på perfekte betingelser for et canyoning-eventyr. Bjergbække har fræset smalle kløfter ind i klipperne og tordner ned i afgrunden. Kom og vær med på holdet.

Med passende udstyr og uddannede guider går det ved canyoning i Tirol gennem næsten uberørte kløfter, midt igennem vandfald, ved tov over mosbevoksede klippevægge, med spring i forfriskende pools. Ved at fire sig ned, klatre ned, springe, kure, svømme og ofte endog dykke gælder det om at overvinde klippevægge, der er skåret dybt ind i bjerget og poleret glatte af vandet. Takket være neoprendragten fryser man ikke på en canyoning-tur. Kun fødderne bliver af og til kolde ved spring i en naturlig bjergpool, eller når man firer sig ned bag et vandfald.

Begynder eller øvet

Ved canyoning kan alle med normal kondition være med. Guiderne stiller udstyret til rådighed: Tov, karabinhager, dragter og hjelme og inddeler deltagerne i grupper efter erfaringstrin. Takket være landskabet med masser af kløfter i hele Tirol er der muligheder nok for at starte på et canyoning-eventyr.

Se også

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.