© Tirol Werbung/Robert Pupeter
© Tirol Werbung/Robert Pupeter

De 10 største skiområder

Ingen andre steder finder man så mange forskellige pister, events og familietilbud som i de største skiområder, der naturligvis også har den bedste infrastruktur.

De 10 største skiområder i Tirol står alene for ca. 1.900 kilometer pister, beliggende i alt fra 600 til helt op til 3.340 meter over havet. I næsten alle store sammenslutninger findes der områder både for begyndere og øvede. Og de virkelig vovemodige kan glæde sig over regionens stejleste nedkørsler med et fald på ca. 80 procent. Funparks, aftenskiløb og sjove kælkebaner giver garanti for ekstra snesjov. Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn er Østrigs største sammenhængende vintersportsområde - og det ligger naturligvis også i Tirol. Her kan man boltre sig på 305 kilometer skipister i alle sværhedsgrader. Undervejs finder man masser af hytter og afterskiing-værtshuse, hvor man kan tanke op igen.

De 10 største skiområder i Tirol står alene for ca. 1.900 kilometer pister, beliggende i alt fra 600 til helt op til 3.340 meter over havet. I næsten…

læs videreVis mindre

Oversigt over de 10 største skiområder

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.