Landevejscykeltur i Alpbachtal
Giro Region 31: Rattenberg-turen

Beliggende mellem foden af Kitzbühel Alperne og den østlige del af Rofanbjergene ligger ferieområdet Alpbachtal Seenland. Det meget kontrastfulde landskab inviterer til varierede vejcykelture. En af dem er Rat-Ridge "Giro Region 31". Med start fra Rattenberg, startpunkt for Road Bike World Championships 2018, tager denne udfordrende tur dig væk fra travle trafikruter på rolige sekundære veje og landeveje i tre sløjfer gennem hele regionen. Hver løkke har sine kulturelle eller naturskønne højdepunkter. Den første sløjfe leder gennem den idylliske landsby Alpbach, tildelt titlen som "den smukkeste landsby i Østrig" og den anden sløjfe langs den krystalklare Brandenberger Ache i Brandenbergtal, en af de mest romantiske sidedale i det tyrolske lavland. Langs den tredje løkke leder ruten dig forbi de storslåede Reintaler Søer, hvor der tilbydes hvile. Hele ruten har alt dette, men det er stadig 117 kilometer og hele 2.500 højdemeter at overvinde. Afhængigt af din kondition og hvad du har lyst til, kan ruten dog forkortes to gange i Rattenberg.

Thomas Pupp, © Franz Oss

"Turen over denne sadel: et "racercykling-klimaks“. Frodige enge, gårde, bjerglandskaber. Og næsten ingen trafik. Og så et sødt stop ved Konditori Hacker i Rattenberg, Østrigs mindste by. "

Thomas Pupp, grundlægger af "Tirol Cycling Team"

Åbn interaktivt kort

Udgangspunkt

Rattenberg

Slutpunkt

Rattenberg

Bjergkæde

Brandenberger Alperne (Rofan)

Kitzbühel Alperne

Længde

117 km

Varighed

5 t.

Karakteristika

  • Rundture
  • Handicapvenlig
  • Tur med ladestation til elcykel

Sværhedsgrad

svær

Meter over havet

1.110 m 500 m

Højdeforskel opad 2.500 m
Højdermeter downhill 2.500 m

Fitness*

Bedste årstid

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun

Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec

* Dette er retningslinjer og anbefalinger. Vær opmærksom på dit personlige niveau og de aktuelle vejrforhold. Visit Tirol kan ikke drages til ansvar for oplysningernes rigtighed.

Byer på ruten

Ankomst

Hvordan kommer du frem? Find rejse med fly, tog, bus eller bil.

Din måladresse: Rattenberg

powered by Rome2Rio

Søg logi
Antal rejsende
Til top
Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.