© Tirol Werbung / Charly Schwarz
© Tirol Werbung / Charly Schwarz

Topregioner for langrend i Tirol

Vil du være sikker på at kunne dyrke nordisk skiløb, skal du vælge en af de ti tyrolske langrendsspecialister. I disse regioner har sporten høj prioritet - fra de perfekt præparerede løjper til smagsprøve-biatlon for begyndere.

Især elleve af de mange populære langrendsområder i Tyrol, skiller sig ud. De kan kalde sig selv "tyrolske langrendsspecialister". Først og fremmest har de en ’løjpe-blåstempling’, som sikrer den rette kvalitetsstandard. Derudover tilbyder de et alsidigt og snesikkert netværk af løjper på mindst 50 kilometers længde. God infrastruktur hører lige så meget til tjeklisten som kompetent service, langrendskurser for alle færdighedsniveauer, kvalitetsprøvet logi, ligesom skiskoler og udlejning. Enhver, der vælger en af langrendsspecialistområderne, kan være sikker på, at nordisk skiløb her har en særlig høj prioritet. Dette afspejles også i de mange udmærkninger, som de fleste af de elleve regioner regelmæssigt modtager, som f.eks. vurderingerne i ADAC Ski Guide.

Især elleve af de mange populære langrendsområder i Tyrol, skiller sig ud. De kan kalde sig selv "tyrolske langrendsspecialister". Først og fremmest…

læs videreVis mindre

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.