© Tirol Werbung/Robert Pupeter
© Tirol Werbung/Robert Pupeter

Skiferie med børn – aktiv ferie for hele familien

Tirol er hjemsted for mange skisportssteder, der er dedikeret til at sikre, at familier med børn kan nyde en uforglemmelig vinterferie. Fra eventyrlegeområder til børnepasningstjenester, disse kvalitetsgodkendte resorts tilbyder alt, hvad familien har brug for, for at få et behageligt og afslappende ophold.

Skal du på skiferie med børn i Østrig, kan du her læse mere om, hvorfor de kvalitetsgodkendte familieskisportssteder i Tirol er et godt valg. Hvad adskiller disse steder i Tirol fra regionens andre vintersportområder? Mest af alt er det deres familievenlige infrastruktur og forpligtelse til at sikre, at familier med børn føler sig hjemme. Det starter med grundlæggende ting som lette begynderpister, skiinstruktører, der er vant til at undervise børn og børnepasningsfaciliteter for babyer og småbørn, der er for unge til at stå på ski. 

Større børn kan se frem til specielle områder med ruller, slalombaner, snekaruseller og funslopes med masser af attraktioner. Disse resorts har ofte også specielle familie- og børneliftkorttilbud, hvilket betyder, at familier kan nyde en dag sammen på pisterne uden at smadre sparegrisen. Perfekte forhold for en uforglemmelig familieskiferie.

Skal du på skiferie med børn i Østrig, kan du her læse mere om, hvorfor de kvalitetsgodkendte familieskisportssteder i Tirol er et godt valg. Hvad…

læs videreVis mindre

Tirols Top Familieskiresorts

Du kunne også være interesseret i dette

Flere vinteraktiviteter på din familieferie

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.