© Tirol Werbung/Robert Pupeter
© Tirol Werbung/Robert Pupeter

Skiferie med børn – aktiv ferie for hele familien


Familie skiferie er en uforglemmelig oplevelse for hele familien. Østrigs skiområder giver utallige muligheder til både voksne og børn for at alle ønsker til skiferien i uge 7 bliver opfyldt, og dermed kan grundlægge en vinterferie tradition for hele familien.

Der findes mange skiskoler med dygtige instruktører, hvor børnene gennem leg og sjov lærer at stå på ski. Gratis skikurser og liftkort til børn er ofte en del af skiskolerne. De såkaldte skiklubber sørger for masser af sjov og leg for de mindste, og byder på børnepasning, mens forældrene nyder en tur på pisten uden børn. Her står den på børnebio, fester eller andre sjove indendørs og udendørs aktiviteter for de mindste. Disse fremragende forhold gør at Tirols skiområder sætter rammerne for en attraktiv skiferie for hele familien, og garanterer at skiferie med børn også byder på "voksentid".

  • I Silberregion Karwendel indbyder maskotten Karwendolin fra 15. december 2013 til 14. marts 2014 alle børnegæster fra 4 til 12 år til gratis børneskikurser. Også liftkortet til begynderliften er gratis. Eneste forudsætning er at hele familien tilbringer en uges ferie i Silberregion Karwendel.
  • Når der er børneskiuger i skiområderne Hochoetz i Ötztal og i Hoch-Imst tilbydes gratis skikurser. På bestemte tidspunkter kan børn mellem tre et halvt år og til og med syv år benytte sig af dette gode tilbud om at lære skiløb.
  • I Pitztal og regionen Tiroler Oberland får børn fra årgang 2005 til 2003, der ledsages af en betalende voksen, et Bambini-fripas og kan dermed helt gratis muntre sig med vintersport.
  • På et areal på 10.000 kvadratkilometer kan de mindste lege sig til skiløb i Murmlipark i Serfaus. To transportbånd, en karrusel og talrige legefigurer står dagligt til rådighed for de tre- og fireårige. I Bertas Kinderland og på børnesneområdet kan både små og større børn lege sig til at lære skiløb.

Bliver børnene trætte og mister lysten til at stå mere på ski, er der i alle børnelandene og -parkerne mange afvekslende aktiviteter.

Børnepasning i Tirols skiområder

Ski-børnepasningen i Tirol gør det muligt for miniputterne at hvile sig eller tumle rundt i varetægt af professionelle, når de har behov for et lille pusterum fra skiløbet. Særligt fleksible pasningstilbud kan give forældre et par timer på Tirols pister uden yngste generation.


Jeres børn vil befinde sig godt i de hjertevarme og spændende  ski-børnepasningstilbud i Tirols skiområder.

  • Børn mellem 0 og 5 år sysler, rutsjer, klatrer og bygger i Murmlikrippe Serfaus fra midten af december til begyndelsen af april. De små gæster kan her dagligt fra 8.30 til 17 forvente sjove spil og fælles frokost. I Bertas Kindergarten i Fiss und Ladis bliver børn fra 3 måneder passet.
  • Ved bjergstation Brandstadl i Scheffau underholder flinke pædagoger børn fra 1 til 4 år med interessante opgaver og sjove spil i Bobos Mini Club. Mini Club er åben fra søndag til fredag mellem kl. 9 og 16.
  • I skiskole Alpbachs Kid's Center på Wiedersbergerhorn fornøjer de to- til fireårige børn sig mellem kl. 10 og 15 - også uden ski og forældre. Ved leg, i hyggelige soverum og i børnebio er der ingen kedsomhed.
  • I ski-børnepasningen på bjergstation Gamsgarten på Stubaier gletsjer løber tiden stærkt fra kl. 8.45 til kl. 16 for børn fra tre år. Sang, sysler og historiefortællinger sørger for en afvekslende dag uden ski.
  • Bergwichtel Flaxi i Sunny-Mountain Club Kappl tilbyder de mindste sjove legemuligheder og et varieret program. Sammen med børnepasserne har børnene masser af sjov i Wictel-værkstedet, holder børnefester og besøger Kasperteatret.
  • I Karwendolin Club Stans i Silberregion Karwendel kommer de små skiløbere fra 3 år direkte fra pisten og ind i den varme stue. Efter at have spist sammen med maskotten Karwendolin bliver der leget, tegnet, sunget, fjollet rundt og grinet.
Skiområder for familien

Se også

Til top
Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonner på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tyrol.