Alpint skiløb i Kitzbüheler Alpen - Pillersee Tal

En dal. Tre skiområder med deres egen flair. Og masser af nyfalden sne. De tre skiområder i Pillerseetal tilbyder gæsterne hele paletten.

For sportslige skiløbere, for kendere og selvfølgelig for familier. Ikke desto mindre er de umiskendelige. Blandt de globale spillere er Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn med 270 km pister, der forbinder Tirol med Salzburg-provinsen. Nyt dette år er "Ski Alpin Card", hvor feriegæsterne også kan anvende lifte i skiområderne Schmittenhöhe i Zell am See og Kitzsteinhorn Kaprun. Billetnetværket har i alt 408 km pister og 121 anlæg.
Man ser med det samme, hvor hyggeligt der er på bjergbanerne Steinplatte Waidring – Winklmoosalm i "Dreiländerck" i Tirol, Salzburg og Bayern. 42 km pister og mange brede skråninger perfekt til carven-ski og familier. Også kendt for sin legendariske snepark, som er en af de bedste og længste i Østrig.

Buchsteinwand er noget helt andet – Pillersee-bjergbanen i St. Jakob i Haus. Her troner det vidt synlige 30 meter høje Jakobskors, det største vandrebare bjergtopkors i verden. For skiløbere er der 22 km pister at vælge imellem. Nede ved dalstationen begejstrer Pletzi Bär Park børnene.

De, der kommer til PillerseeTal i Kitzbühel Alperne for at stå på ski, bør bestemt få et "Super Ski Card Salzburg & Kitzbüheler Alpen": Det fler-regionale liftkort, Super Ski Card, er gyldigt i de bedste og mest populære skiområder fra Tirol til Salzburg med over 2.750 pistekilometer – det garanterer ubegrænset sjov på pisterne.

PillerseeTal: Skiområder i regionen


 Kort

Flere ferieaktiviteter i PillerseeTalAlle aktiviteter+

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.