Wildschönau


Kommunen Wildschönau, bestående af landsbyerne Niederau, Oberau-Mühltal, Auffach og Thierbach, ligger i højdedalen af samme navn i Kitzbüheler Alpen i cirka 1000 meters højde over havet.

I sommer:

  • Mere end 300 kilometer vandreruter giver adgang til det pragtfulde bjergmiljø i de omkringliggende Kitzbüheler Alpen, og omkring 50 beværtede sætere sørger for en hyggelig velkomst og kulinarisk forplejning under vandreturen.

  • I Østrigs eneste Natur-Hochseilgarten ”Zauberwinkel“ (natur-klatrepark) går tovklatre-parcours op til 17 og 21 meters højde fra trætop til trætop.

  • Enestående er også den smukke kløft Kundler Klamm, Tiroler Holzmuseum (træmuseum) og det specielle bjergbondemuseum "z'Bach".

I vinter:

  • Højdedalen, der ligger i Kitzbüheler Alpen i næsten 1000 meters højde, sørger i ”Ski Juwel Alpachtal Wildschönau“ for den absolutte skifornøjelse med 145 pistekilometer og 47 liftanlæg.

  • En afveksling fjernt fra pisterne oplever man under en snesko-vandretur gennem det snedækkede landskab i Wildschönau, en hyggelig spadseretur ad Fransiskanervejen eller på besøg på bjergbonemuseet "z'Bach".

  • Natur-Hochseilgarten Zauberwinkl (natur-klatrepark). Denne er med 21 meters højde en af de højeste og mest spektakulære i Europa og sørger også om vinteren for det rene eventyr.


© Wildschönau Tourismus
© Wildschönau Tourismus
© Wildschönau Tourismus
© Wildschönau Tourismus

Populære logier i Wildschönau


Alle ferielejligheder i WildschönauAlle hoteller i Wildschönau
Egnet til

Par
38% (5)

Familier
38% (5)

Solo
23% (3)

Business
0% (0)

Værdierne er baseret på verificerede gæstebedømmelser fra forskellige bookingportaler. (Kilde: Trust You)

Søg logi


Detaljeret søgning
Åbn interaktivt kort
Ankomst

Din måladresse: Oberau 337, Wildschönau

powered by ÖBB-Personenverkehr AG

Kontakt


Wildschönau Tourismus
Oberau 337
6311 Wildschönau
t   +43.5339.8255.0
f   +43.5339.8255-50
e   info@wildschoenau.com

Til top
Live Chat
Live Chat