"Når jeg kører ad et cool spor, føler jeg mig fri. Uanset hvor længe, uanset hvor hurtigt. Jeg har kun brug for min cykel og bjergene. Med min kørselstekniktræner, Kurt Exenberger, kører jeg downhill for første gang. Det er nyt for mig kun at køre downhill, men det var ham, der virkelig lærte mig at cykle.

Da jeg blev professionel atlet, havde jeg pludselig hele dagen til at træne. Jeg ville gerne få det meste ud det. Men pludselig blev jeg langsommere, uden at vide hvorfor. Selvfølgelig bliver man irriteret og undrer sig over hvorfor? Men jeg var nødt til at lære at droppe mit tunnelsyn, at indlægge hviletid og også leve mit liv uden for sporten.

Jeg kommer meget rundt omkring, men jeg er glad hver gang, jeg pakker mine tasker, og det går hjemad igen. I Kirchberg er mine rødder, mine bekendte, mine venner, min familie og det er et super mountainbikeområde. Når jeg er hjemme, nyder jeg bare freden og laver ingenting. Min plan er at give den gas og konkurrere indtil jeg er 35 år."

 

Lisi Osl  – Professionel Mountainbikerytter

Billederne med Lisi blev taget i hendes hjemstavn Kirchberg i Tirol på Fleckalm Trail. Denne singletrail-rute har en stigning på godt 1.000 meter, og er med sine over syv kilometer en af de længste af sin slags i Tirol. I 2015 var området vært for det første Enduro EM, men med Fleckalmbanen kan også mindre trænede cykelryttere let komme op på bjerget.

 

 
© Hafzoo
© Hafzoo
Til top