Når hun taler om arbejde, funkler hendes øjne og det engelske skinner igennem, når hun taler. Jessica Covi kender halvdelen af verden, men hun har aldrig mistet kontakten med Gschnitztal. "Min mand er fra USA. Han er ofte chokeret, i positiv forstand, over hvilken luksus vi har i Tirol: Gæstfrihed, renlighed og sikkerhed.”

Efter at have arbejdet for store firmaer i New York, arbejder den industrielle designer i dag hos en stor bilfabrikant i München. "Mit job er ekstremt spændende, du er altid på vej ud af din komfortzone," siger den unge tiroler, der også i årevis har sat sit mærke på sine forældres hotel Trinserhof i Gschnitztal

Foruden dette driver Jessica designlinjen "Grete Kraft Atelier". Tirolske håndværkere fremstiller stilfulde dagligdagsgenstande som skamler, skærebrætter eller knive. De skal være enkle, praktiske og af høj kvalitet. Jessica har endda annonceret "slutningen på nips". Og som om alt det ikke var nok, er der deres kulturelle initiativ "Holding Heimat". Men det er en anden historie.

Jessica Covi, Industriel designer

Gschnitztal inviterer dig til at sænke farten. Det er en stille, oprindelig sidedal i Wipptal uden for den slagne vej. Covi-familien har drevet Hotel Trinserhof i Trins i fire generationer. Her er et strejf af italiensk vintage, suppleret med traditionelle tirolske og kærlige detaljer. Hotellet er så gennemsyret af historie, at dets charmerende anekdoter alene fylder en bog kaldet Time Travel.

 
Gschnitz
© Tirol Werbung/Berd Heinzlmeier
© Tirol Werbung/Berd Heinzlmeier
Til top