Hvad venter du på? Kom og oplev skiområdet St. Johann i Tirol, © eye5, Mirja Geh
Hvad venter du på? Kom og oplev skiområdet St. Johann i Tirol, © eye5, Mirja Geh

Kom til St. Johann og nyd freden og gæstfriheden

I St. Johann finder du både et væld af bjergrestauranter, skiskole og kilometervis af pister i et ganske roligt område.

St. Johann i Kitzbüheler Alperne er et forfriskende beskedent område, der tilbyder stor værdi for pengene, en afslappet atmosfære og masser af kærlig, tirolsk gæstfrihed.

Nybegyndere er kommet her i årevis for at udvikle sig på de blide skolebakker, og under den omhyggelige vejledning af den velrenommerede skiskole St. Johann lærer de hurtigt.

Feriestedets appel er ikke begrænset til begyndere, og dets sande styrke ligger i at appellere til dem, der ønsker at tage det roligt. Schneewinkel-området passerer over 170 km pister, på tværs af flere skiområder, som er forbundet med skibus og tilbyder en eklektisk blanding af ubesværede blå og røde pister. Med flere bjergrestauranter pr. kilometer piste end noget andet østrigsk feriested, tilbyder St Johanns atmosfæriske bjergrestauranter det perfekte pusterum efter en formiddag på pisten.

Skiområder i regionen

”Min absolutte ynglingspist i St. Johann løber fra Eichenhof Bjergstation ned til mellemstationen. Pulsen går op, så snart jeg løber op og ned ad skråningen.” Denise Krug, © Angerer Alm
Mit øjeblik

”Min absolutte ynglingspist i St. Johann løber fra Eichenhof Bjergstation ned til mellemstationen. Pulsen går op, så snart jeg løber op og ned ad skråningen.” Denise KrugLæs videre
Smukt og udfordrende, © eye5 Mirja Geh
Smukt og udfordrende

Læs mere (engelsk)
Er du frisk på 250 km løjper til langrend?, © TVB St. Johann in Tirol
Er du frisk på 250 km løjper til langrend?

Læs mere (engelsk)
Til top
Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.