Fulpmes

I Fulpmes, midt i regionen Stubai Tirol, føler både familier og sportsentusiaster sig hjemme i en højde af 937 meter over havet. Vandreture, mountainbiking og klatring er kun nogle af de aktiviteter, der står på programmet.

I sommer:

  • Kreuzjochbanen fører fra byens udkant til vandreparadiset Schlick 2000. Nyd den uforglemmelige udsigt over Stubai- og Inntal og til de imponerende Kalkkögel, Nordtirols Dolomitter.

  • Noget helt særligt er Alpen-Erlebnispark (oplevelsespark) med klatrepark, bivuakgrotte, en læresti om Alpe-planter, samt én af Alpernes smukkeste panoramasøer. Den handicapvenlige panoramasti går op til udsigts-platformen ”StubaiBlick“.

  • I Bike Akademiet kan cykel-fans lære alt - lige fra det mest basale til parcours. I Hochseilgarten (tov-klatrepark) i Fulpmes stiger adrenalinet også til uanede højder.

  • Den internationalt anerkendte arkitekt Clemens Holzmeister, der er født i Fulpmes, var dybt involveret ved vigtige byggerier i byen, heriblandt ”Den hellige Grav” fra 1952 til kirken i Fulpmes.

I vinter:

  • I Skizentrum Schlick2000, der starter ved byens udkant, byder 25 pistekilometer på perfekte betingelser for skiløbere og snowboardere. I BIG Familiy Skizentrum lærer børnene legende let at stå på ski, lige som små børn over 3 måneder, der ikke står på ski, kan blive passet professionelt, så forældrene kan nyde en dag på ski.

  • Fulpmes er også hjemsted for skihopperen Gregor Schlierenzauer, en fremragende sportsmand.

  • Tag på en hyggelig udflugt til det traditionelle Krippenmuseum (krybbemuseum), det historiske Schmiedemuseum (smedemuseum) eller Sankt Vitus kirken.

  • Landsbyen kan tilbyde ca. 130 overnatnings-muligheder - lige fra private værelser og bjerghytter til tema- eller luksushoteller.

I sommer:Kreuzjochbanen fører fra byens udkant til vandreparadiset Schlick 2000. Nyd den uforglemmelige udsigt over Stubai- og Inntal og til de…

læs videreVis mindre

Ferieaktiviteter i Fulpmes


Alle aktiviteter+
© Stubai Tirol
© Stubai Tirol
© Stubai Tirol
© 1. Adventure Park Tirols - outdoorprofi.at

Populære logier i Fulpmes


Søg logi

Antal rejsende
Ankomst Fulpmes

Ankomst

Hvordan kommer du frem? Find rejse med fly, tog, bus eller bil.

Dit mål: Fulpmes, Österreich

powered by Rome2Rio

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.