Ski Challenge, © Tirol Werbung / Heinzlmeier Bert
Ski Challenge, © Tirol Werbung / Heinzlmeier Bert

SKI
CHALLENGE


Et hurtigt løb ned ad Tirols længste piste? En tur på Europas højeste fritstående kabelbane? Eller en spektakulær natskisession under projektørlysene? Vi har sammensat en top ti over udfordringer for besøgende, der gerne vil kalde sig ægte, tirolske skiløbere.

I vintersæsonen 2019/20 opfordres besøgende med ambitioner om at blive ægte, tirolske skiløbere til at tage en række skiudfordringer op. De, der fuldfører mindst fem udfordringer, får chancen for at vinde nogle fantastiske præmier. Udfordringerne er lige så varierede som Tirols fantastiske landskab!

Præmierne inkluderer et ophold på 5 nætter for to personer i Østtirol inklusive liftkort. Der er også to VIP-billetter til TirolBerg ved FIS Alpine World Ski Championships 2021 i Cortina, Italien. TirolBerg er et centralt mødested ved verdensmesterskabet med traditionel tirolsk mad, musik og hygge. Præmier skal indløses mellem 9. og 21. februar 2021. Sidst, men bestemt ikke mindst, er der også et par prisvindende Salomon S / Force 11-ski på højkant.

Overblik over udfordringerne

Til top
Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonner på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tyrol.