Wilder Kaiser

Bjerget Wilder Kaiser troner som et virkelig kejserligt bjerg over regionens feriebyer. De lokale kalder bjergkæden for "Koasa", og man oplever den i alle tilfælde som et majestætisk bjergmassiv.

I sommer:

 • I umiddelbar nærhed af det fredede område Kaisergebirge finder man 400 kilometer vandrestier i de fire feriebyer Ellmau, Going, Scheffau og Söll, direkte ved foden af Wilder Kaiser. Tag på vandreture med hele familien eller på bjergvandringer i over 2.100 meters højde over havet. Her venter de første tre etaper på Adlerweg, og en tredages tur ved Wilder Kaiser byder på helt specielle indtryk.

 • I regionen Wilder Kaiser er familier altid velkommen. De seks oplevelses-verdener i bjergene - Hexenwasser (fritidsområde) i Hochsöll, Ellmis Zauberwelt (trylleverden) in Ellmau, KaiserWelt i Scheffau, Alpinolino i Westendorf, søen Filzalmsee i Brixen og Hohe Salve - er lette at komme til med bjergbanerne, for størstedelens vedkommende også både med barne-vogne og kørestole. Desuden findes der et broget familieprogram og daglig børnepasning.

 • Kaisergebirge er kendt langt ud over landegrænserne som et krævende, men attraktivt klatreområde. Ruterne ved vandfaldet Schleier Wasserfall og i Achleiten begynder ved sværhedsgrader fra 5a.

 • I Ellmau am Wilder Kaiser findes der 2 golfbaner, Golfplatz Wilder Kaiser med 27 huller og Golfplatz Mühlberghof med 9 huller.

 • Vidste du, at den populære serie ”Bjergdoktoren“ optages i regionen Wilder Kaiser? Er man heldig, kan man efter dagens optagelser møde bjergdoktoren Dr. Martin Gruber på en spadseretur.

I vinter:

 • SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental er med 279 pistekilometer og mere end 90 baner og lifter Tirols og Østrigs største sammenhængende skiområde. Snesikkerhed er garanteret med 210 kilometer pister, der suppleres med snekanoner. I Söll findes der selv om aftenen 10 kilometer oplyste pister.

 • I Funpark Intersport Kaiserpark venter der masser af udfordringer og afvekslende obstacles.

 • For at forældre også kan få lejlighed til at udforske SkiWelt Wilderkaiser-Brixental uden børn, findes der i Ellmau, Going og Scheffau endda pædagogisk uddannede børnepasninger.

 • Rundt omkring regionens byer slynger der sig 113 kilometer præparerede vinter-vandrestier gennem landskabet, der indbyder til udforskning af omegnen. Bjergverdenen i de nærmeste omgivelser byder på alsidige ture som snesko-vandringer og ture på touringski.

 • Både begyndere og rutinerede føler sig godt tilpas på de 80 kilometer lette til middelsvære langrendsløjper.

 • Susende nedkørsler kan opleves på én af regionens tre kælkebaner. To kælkebaner er desuden belyste til aftenkælkning.

 • For øvrigt: Den kendte serie ”Bjergdoktoren“ med Hans Sigl er i flere år blevet optaget i regionen.

Ferieaktiviteter i Wilder Kaiser
Alle aktiviteter+
© TVB Wilder Kaiser
© Tirol Werbung/Jens Schwarz
© TVB Wilder Kaiser/Peter von Felbert
© Wilder Kaiser
© TVB Wilder Kaiser/Peter von Felbert

Byer i denne region

Populære logier i Wilder Kaiser


Søg logi
Antal rejsende

Service

Ankomst Wilder Kaiser

Ankomst

Hvordan kommer du frem? Find rejse med fly, tog, bus eller bil.

Din måladresse: Dorf 35, Ellmau

powered by Rome2Rio

Til top
Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.