Tux-Finkenberg

Vandring i naturparken og skiløb om sommeren er kun to af de utallige ferieoplevelser, der venter i Tux-Finkenberg. Regionen ligger i en ideel højde for sports- og naturentusiaster (1.300 til 3.250 meter) i naturparken Zillertaler Alpen. Zillertals byer Tux og Finkenberg danner ferieregionen af samme navn. Tirols eneste område, hvor der kan løbes på ski hele året, og ”Is-paladset“ er kun to af mange grunde til en ferie i Tux-Finkenberg.

I sommer:

 • Mere end 350 kilometers vandrestier i regionen, enten på Almwanderweg Tux, langs med Tirols Adlerweg og Berliner Höhenweg eller på Via Alpina.

 • Regionen er den del af naturparken Zillertaler Alpen, hvor man på 379 kvadratkilometer kan opleve et imponerende natur- og kulturlandskab. Mose-lærestien Penken eller natur-lærestien Glocke imponerer med en alsidig flora og fauna.

 • I ferieregionen Tux-Finkenberg finder man også Østrigs eneste helårlige skiområde - Hintertuxer gletsjer. Et besøg i Spannagelhulen kan anbefales.

 • Desuden er der her 800 kilometer cykel- og mountainbike-ruter i alle sværhedsgrader. Freeriders og yndere af singletrail yder deres bedste på actionbjerget Penken.

 • Klatrere følger ”Via Ferratas“ ruter i klipperne, der er sikret med stålwirer og jernhager og i sværhedsgrader fra A (let) til E (ekstrem svær).

 • For børnene bliver hver dag i regionen Tux-Finkenberg til et eventyr. Børne-canyoning, huletrekking, boldkampe eller vinterdæk-karussel i Gletscher-flohpark, eller de kan rase ud i den 1.000 kvadratmeter store Play Arena – i regionen ”Family Tirol” er der ikke tid til at kede sig.

I vinter:

 • Her finder man Tirols eneste område, hvor der kan løbes på ski hele året, Hintertuxer gletsjer med 86 km pister og Tirols længste nedfart på 12 kilometer.

 • I Ski og Gletscherwelt 3000 har man i hele regionen 245 pistekilometer og 77 lifter til rådighed. Hertil hører også skiområderne Penken og Ahorn.

 • I Betterpark Hintertux får 25 hop og en 100-meter-superpipe adrenalinet i vejret hos selv hærdede freestylere. Nybegyndere inden for freestyle kan øve sig i Rookiepark.

 • I en højde af 3.250 meter over havet kan man sammen med en erfaren guide komme ind i ”Is-paladset”, en gletsjer-ishule, der er opstået på naturlig vis. Det egentlige ”Is-palads” befinder sig ca. 25 meter under de præparerede skipister og er imponerende 15 meter højt.

 • In regionen Tux-Finkenberg kan man nyde 14 kilometer langrendsløjper til klassisk langrend og skating-stil.

 • Vil man hellere udforske regionen til fods, er det muligt på en 68 kilometer lang strækning af præparerede vinter-vandrestier.

 • Skøjteløb, isstok (curling) eller kælkning hører med til en vintersportsferie i Tux-Finkenberg.

 • Børneparagliding, børnekarrusel og trylletæppe, samt forskellige babylifter venter i skiområderne Eggalm og Gletscherwelt Zillertal 3000 på børn og familier. Familievenlige overnatnings-muligheder og den 1000 kvadratmeter store Play Arena er parametre for Tirols kvalificering som ”Family Tirol Region”.

Ferieaktiviteter i Tux-Finkenberg


Alle aktiviteter+
© Hintertuxer Gletscher
© Tirol Werbung/Verena Kathrein
© Tirol Werbung/Krings Maren
© Tux-Finkenberg

Byer i denne region

Populære logier i Tux-Finkenberg


Søg logi

Antal rejsende

Service

Ankomst Tux-Finkenberg

Ankomst

Hvordan kommer du frem? Find rejse med fly, tog, bus eller bil.

Dit mål: Lanersbach 401, Tux, Österreich

powered by Rome2Rio

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.