Stubai Tirol

Tank op på vandreture i Stubaier Alpen, oplev Stubaier gletsjer eller få pulsen op ved mountainbiking op i højderne. Familier kan også glæde sig til et spændende program. I regionen Stubai Tirol er man sikker på en afvekslende vinterferie. Skiløb, langrend, kælkning og isklatring er kun nogle af de sportsgrene, der kan opleves her. På Stubaier gletsjer er der sikkerhed for sne indtil juni.

I sommer:

 • I regionen Stubai Tirol venter feriebyerne Neustift, Fulpmes, Telfes, Mieders og Schönberg på dit besøg.

 • I Stubaital kan man glæde sig til ca. 850 kilometer vandrestier omgivet af mere end 100 bjerge i 3.000 meters højde. Mere end 120 kilometer og 8.000 højdemeter kan udforskes i flere etaper på Stubaier Höhenweg. Forskellige temastier som Franz-Senn-Weg, Besinnungsweg eller WildeWasserWeg bringer Stubaital og dens specialiteter på nært hold.

 • Højdepunktet på alle ferier i Tirol er platformen Top of Tyrol på bjergtoppen ved Stubaier gletsjer i 3.210 meters højde.

 • I Stubaital er der virkelig også noget for mountainbikere. Over 720 kilometer ensartet afmærkede bike-stier og flere end 13.000 højdemeters sportslige udfordringer venter på både begyndere og professionelle.

 • I Stubai er der noget for børnene. Her sørger sommer-kælkebaner, minigolf-baner, rovfugleparken i Telfes eller legepladsen WildeWasserSpielplatz for, at ingen kommer til at kede sig. Ved specielle familieophold sørges der godt for hele familien.

 • Ad utallige klatreruter og i klatreparker lokkes man til den storslåede bjergverden i Stubaier Alpen. I Hochseilgärten (tov-klatreparker) kan man opleve en fantastisk kombination af natur og sport.

 • Elfer-bjerget er kendt som ét af de bedste steder for paragliding.

 • Tre friluftsbade og en svømmehal frister med afkøling på varme sommerdage.

I vinter:

 • I alt fire skiområder med ca. 150 pistekilometer sørger for sjov på ski i regionen Stubai Tirol. Skiområderne Schlick2000 i Fulpmes, 11erLifte i Neustift, Serlesbahnen i Mieders og nogle mindre liftanlæg sørger for alsidige løjer på ski og snowboard. Skiområdet ved Stubaier gletsjer er snesikkert fra oktober til juni og præmieres regelmæssigt med ADAC Skiguide Award i TOP-klasse for familieskiområder.

 • I de to storstilede snowparks Moreboards Stubai Zoo og Stubai Park Schlick2000 finder også snowboardere og freeskiers megen afveksling.

 • BIG Family Ski-Camp, Ronny’s Kinderland (børneland) og Alpin Kids sikrer, at også de yngste gæster i Stubaital får det sjovt.

 • I hele Stubaital venter der 60 kilometer kælkebaner fordelt på tolv ruter i alle sværhedsgrader. Fire oplyste baner sørger for fornøjelser på kælk om natten.

 • I Stubaital finder langrendsløbere 130 kilometer langrendsløjper. På højdeløjpen løber man endog langs med Skiberg Serles i en højde af 1.600 til 1.800 meter over havet.

 • Isklatring kan foregå i alt tolv steder. Det frosne vandfald Grawa Wasserfall, Pinnistalfaldet og det 20 meter høje isklatrings-tårn ved Stubaier gletsjer sørger for sportslige udfordringer. Desuden venter der i sportklatrehallen i Fulpmes 30 forskellige klatreruter i sværhedsgrader fra IV til X.

Ferieaktiviteter i Stubai Tirol


Alle aktiviteter+
© TVB Stubai Tirol/Andre Schönherr
© TVB Stubai Tirol/Andre Schönherr
© TVB Stubai Tirol
© Tirol Werbung/Herbig Hans
© Christoph Ascher

Byer i denne region

Populære logier i Stubai Tirol


Søg logi
Antal rejsende

Service

Ankomst Stubai Tirol

Ankomst

Hvordan kommer du frem? Find rejse med fly, tog, bus eller bil.

Din måladresse: Dorf 3, Neustift im Stubaital

powered by Rome2Rio

Til top
Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.