Paznaun - Ischgl

I den vestlige ende af Tirol finder man den højalpine dal Paznauntal. Det er en smal og højtliggende dal, der er kendt for sine skisports-hotspots Ischgl, Galtür og Kappl.

I sommer:

  • I regionen Paznaun-Ischgl kan man se frem til mere end 1.100 kilometer vandrestier til idylliske bjergsøer og imponerende bjergkamme. På den kulinariske Jakobsweg kombineres hyggelige vandreture med ophøjet gastronomi.

  • Mountainbikere på alle trin finder i regionen Paznaun–Ischgl de helt rigtige strækninger – lige fra klassiske tracks, enduro-strækninger og til up- og downhill-ruter. Aldeles afslappede cykelture gennemføres på regionens E-bikes. I Silvretta Bike Academy kan både begyndere og proffer file på teknikken og deltage på guidede ture.

  • I et af de bedste boulderområder i Tirol byder Silvapark i Galtür velkommen med mere end 160 boulders, opdelt i 8 sektorer. Tre klatrestier, samt 2 klatre-arenaer for avancerede klatrere topper klatretilbuddet i Paznaun.

  • Mere end 30 smukt anlagte pas sørger for mange gode oplevelser på motorcyklen.  High-Bike Testcenter Paznaun stiller hele sommeren igennem de nyeste motorcykler til rådighed til dags-testkørsler.

  • Regionen Paznaun–Ischgl sørger i alle byer for perfekt pasning af børnene med Sunny Mountain Club, Actions Kids Club, Siggi’s Alpine Club og Kids Club See. De unge kan glæde sig til action og oplevelser i Youth Club Paznaun. Af særlige højdepunkter kan nævnes oplevelsesparken Sunny-Mountain og lege-, sports- og vandparken ”Wasserpark See”.

I vinter:

  • Hele regionen byder på i alt 239 pistekilometer og 45 lifte og bjergbaner, hvor skiområdet Silvretta Arena med 159 kilometer nedkørsler regnes blandt de 10 største skiområder i Tirol, og her kan man endog ”grænseoverskridende” komme helt til Schweiz på ski. Freestylers finder i Snowpark alt, hvad hjertet begærer.

  • Familier har deres paradis i oplevelsesparken Sunny Mountain i Kappl med dens talrige fritidsaktiviteter og børnevenlige overnatningssteder.

  • Tilhængere af langrendssporten forefinder i alt 75 kilometer gratis løjper. På højdeløjpen Silvretta Stausee og på aftenløjpen fra Galtür til Wirl oplever man regionens landskabelige mangfoldighed. De fire feriebyer er desuden ideelle udgangspunkter for udstrakte skiture op til de omkringliggende 3.000 meter høje bjerge.

  • De helt store events i Ischgl er i mellemtiden kendt langt ud over Europas grænser - her optræder hvert år stars fra den internationale musikscene – og den legendariske koncert ”Top of the Mountain Concert” ved sæsonens slutning betragtes som det absolutte højdepunkt.

Ferieaktiviteter i Paznaun - IschglAlle aktiviteter+
© Paznaun-Ischgl
© Paznaun-Ischgl
© Paznaun-Ischgl
© Alpinarium
© Paznaun-Ischgl

Byer i denne region

Populære logier i Paznaun - Ischgl


Søg logi
Antal rejsende

Service

Ankomst Paznaun - Ischgl

Ankomst

Hvordan kommer du frem? Find rejse med fly, tog, bus eller bil.

Din måladresse: Dorfstraße 43, Ischgl

powered by Rome2Rio

Til top
Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.