Ferienregion Hohe Salve

Vælg selv, om du vil tilbringe din ferie i Tirol med sportslige udfordringer eller afslappet med E-bike og badesjov i ferieregionen Hohe Salve. I ferieregion Hohe Salve venter der afvekslende vintersport og en pulserende shopping-oplevelse.

I sommer:

 • I ferieregionen Hohe Salve venter der over 2.500 kilometer vandrestier op til en højde af 2.400 meter over havet. Forskellige langdistance-vandrestier fører gennem regionen. På Jakobsweg går man på en gammel pilgrimssti. Desuden går fire etaper af Tiroler Adlerweg gennem regionen.

 • Med over 400 mountainbike-ruter og et vejnet på ca. 700 kilometer får man her virkelig noget for pengene. Til alle mountainbike-ture i regionen findes der udførlige vejbeskrivelser og GPS-data.

 • Den tre kilometer lange Downhill-strækning i Bikepark Hopfgarten med et fald på indtil 30 procent sætter virkelig dig og din bike på en hård prøve.

 • Væsentligt roligere går det til på 812 kilometer cykelstier, som man blandt andet også kan køre på med én af regionens over 250 el-cykler.

 • Takket være den kompetente børnepasning kan man lejlighedsvis alene udforske de 35 løbe- og walking-strækninger i de fire sammenhændende løbe- og walkingparker.

 • Uanset hvilken sø, det drejer sig om - Wildalmsee, Salvensee, Filzbodensee samt Stausee i Kurzen Grund i Kelchsau – så bør man besøge mindst én af regionens søer.

I vinter:

 • Som skiløber får man virkelig noget for pengene i ferieregionen Hohe Salve. Familie-skiområdet Kelchsau i Brixental er takket være gunstige priser særlig populær blandt familier. Desuden er Hopfgarten og Itter to vigtige porte til SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental, Østrigs største sammenhængende skiområde. I SkiWelt venter 91 moderne baner/liftanlæg og over 279 pistekilometer på skiløbere.

 • Kitzbühler Alpen hører med til Europas smukkeste touring-skiområder. Skiture af forskellig sværhedsgrad venter her på venner af touring-ski og naturelskere.

 • I langrendsregionen Hohe Salve har man ca. 74 kilometer løjper, klassisk og skating, til rådighed. Alle langrendsløjper ligger i en højde af mellem 511 og 800 meter over havet.

 • Oplyste natur-kælkebaner, en Husky Ranch for ture med slædehunde og et bredt tilbud af snesko- og vinter-vandringer sørger for en afvekslende ferie.

 • Har du brug for en pause i vintersporten? Så kan vi anbefale en udflugt til Wörgl. Her får man det garanteret sjovt - ligegyldigt om man i Erlebnisbad Wave (oplevelsesbad) morer sig på en enestående dobbelt-looping rutschebane, om børnene flintrer ned af vand-rutschebanen, eller om man slapper af i det storslåede saunalandskab. Wörgl er også kendt for det omfattende shopping-tilbud, og i klatrehallen kan man teste sine klatreevner på over 200 forskellige ruter.

Ferieaktiviteter i Ferienregion Hohe Salve
Alle aktiviteter+
© TVB Hohe Salve
© Hannes Dabernig
© Silvia Seebacher
© Hannes Dabernig

Byer i denne region

Populære logier i Ferienregion Hohe Salve


Søg logi
Anzahl Reisende

Service

Til top
Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonner på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tyrol.

Live Chat
Live Chat