Ferienregion Hohe Salve

Vælg selv, om du vil tilbringe din ferie i Tirol med sportslige udfordringer eller afslappet med E-bike og badesjov i ferieregionen Hohe Salve. I ferieregion Hohe Salve venter der afvekslende vintersport og en pulserende shopping-oplevelse.

I sommer:

 • I ferieregionen Hohe Salve venter der over 2.500 kilometer vandrestier op til en højde af 2.400 meter over havet. Forskellige langdistance-vandrestier fører gennem regionen. På Jakobsweg går man på en gammel pilgrimssti. Desuden går fire etaper af Tiroler Adlerweg gennem regionen.

 • Med over 400 mountainbike-ruter og et vejnet på ca. 700 kilometer får man her virkelig noget for pengene. Til alle mountainbike-ture i regionen findes der udførlige vejbeskrivelser og GPS-data.

 • Den tre kilometer lange Downhill-strækning i Bikepark Hopfgarten med et fald på indtil 30 procent sætter virkelig dig og din bike på en hård prøve.

 • Væsentligt roligere går det til på 812 kilometer cykelstier, som man blandt andet også kan køre på med én af regionens over 250 el-cykler.

 • Takket være den kompetente børnepasning kan man lejlighedsvis alene udforske de 35 løbe- og walking-strækninger i de fire sammenhændende løbe- og walkingparker.

 • Uanset hvilken sø, det drejer sig om - Wildalmsee, Salvensee, Filzbodensee samt Stausee i Kurzen Grund i Kelchsau – så bør man besøge mindst én af regionens søer.

I vinter:

 • Som skiløber får man virkelig noget for pengene i ferieregionen Hohe Salve. Familie-skiområdet Kelchsau i Brixental er takket være gunstige priser særlig populær blandt familier. Desuden er Hopfgarten og Itter to vigtige porte til SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental, Østrigs største sammenhængende skiområde. I SkiWelt venter 91 moderne baner/liftanlæg og over 279 pistekilometer på skiløbere.

 • Kitzbühler Alpen hører med til Europas smukkeste touring-skiområder. Skiture af forskellig sværhedsgrad venter her på venner af touring-ski og naturelskere.

 • I langrendsregionen Hohe Salve har man ca. 74 kilometer løjper, klassisk og skating, til rådighed. Alle langrendsløjper ligger i en højde af mellem 511 og 800 meter over havet.

 • Oplyste natur-kælkebaner, en Husky Ranch for ture med slædehunde og et bredt tilbud af snesko- og vinter-vandringer sørger for en afvekslende ferie.

 • Har du brug for en pause i vintersporten? Så kan vi anbefale en udflugt til Wörgl. Her får man det garanteret sjovt - ligegyldigt om man i Erlebnisbad Wave (oplevelsesbad) morer sig på en enestående dobbelt-looping rutschebane, om børnene flintrer ned af vand-rutschebanen, eller om man slapper af i det storslåede saunalandskab. Wörgl er også kendt for det omfattende shopping-tilbud, og i klatrehallen kan man teste sine klatreevner på over 200 forskellige ruter.

Ferieaktiviteter i Ferienregion Hohe Salve
Alle aktiviteter+
© TVB Hohe Salve
© Hannes Dabernig
© Silvia Seebacher
© Hannes Dabernig

Byer i denne region

Populære logier i Ferienregion Hohe Salve


Søg logi

Antal rejsende

Service

Ankomst Ferienregion Hohe Salve

Ankomst

Hvordan kommer du frem? Find rejse med fly, tog, bus eller bil.

Dit mål: Hopfgarten im Brixental, Österreich

powered by Rome2Rio

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.