"De bedste stunder – både sommer og vinter – er faktisk dem, jeg bruger sammen med familien om aftenen, når vi er alene i Schönwieshütte. Der går du ud på terrassen om morgenen, der er ingen mennesker, der er helt stille og kun sneen knitrer. Det er det smukkeste.
Jeg kunne have forestillet mig mange andre liv: Efter min kokke- og tjeneruddannelse var jeg på spring til at flytte til Australien eller Amerika. Men så fik jeg børn, og når de er kommet, er det vigtigt at have familien, en bedstemor og en bedstefar, i nærheden. Så nu er det ikke længere tænkeligt at flytte.
Og det er altid en lille drøm, at jeg – hvis økonomien er god – på et tidspunkt kan undervise skikurser igen. Som et pensionistjob, så at sige. Der vil selvfølgelig gå et stykke tid. Men når jeg ser de gamle skiinstruktører, er de alle glade og i topform, fordi de ikke sidder derhjemme, men i stedet giver skilektioner tre dage om ugen. Det vil jeg gerne gøre en dag. Men for nu vil jeg blive her og være udlejer et stykke tid."

 

Ferdinand Fiegl, Vært

 

Når Ferdinand Fiegl ikke drømmer om at være skiinstruktør, er han en passioneret hyttevært hos Schönwieshütte i Obergurgl, og driver desuden en hytte på Timmelsjoch om sommeren. Hvis du vil besøge ham, vil han og hans team personligt hente dig på snescooter. Schönwieshütte ligger nemlig lidt væk fra skisportsområdet, skjult i det smukkeste vinterlandskab.

© Tirol Werbung/Lisa Hörterer
© Tirol Werbung/Lisa Hörterer
Til top