"Jeg har siddet på en cykel, siden jeg var en baby, tror jeg. Jeg var aldrig bange, far viste mig alt. Nu har jeg prøvet det røde og det blå spor i cykelparken i Serfaus-Fiss-Ladis. Det røde spor var stadig lidt for svært for mig, så nu kører vi på de lettere igen.

Jeg kan bedst lide at springe. Og jeg skal også rense cyklen selv efter kørsel: Men det kan jeg godt lide, for vi har en sådan maskine, hvor vandet sprøjter ud! Og jeg reparerer også cyklen selv med min far, hvis noget går i stykker."

 

Sebastian Grogger

"Der er allerede tidspunkter, hvor han viser mig, hvad jeg skal gøre. Så siger han: "Mor, det ser pinligt ud, det du laver der."

Han gør alt intuitivt. Jeg er mere teknisk kører, og han er god til alt, der har med spring at gøre. Men jeg er rigtig glad især for én ting: Sebastian er ikke en vovehals. Når han kører et spor for første gang, ser han det lige an. Så stopper han eller trækker cyklen ned. Vi plejede at organisere mange løb professionelt, og var altid der med hjerte og sjæl. Men siden Sebastian blev født, har jeg altid tænkt: Jeg håber ikke, at han vil gøre det samme!"

 

Doris Grogger

Doris og hendes mand Georg Grogger var blandt de første til at bygge stier og cykelparker i Tirol. Nu deler de deres passion for mountainbikes med deres søn Sebastian. For den syvårige står det klart: Den familievenlige cykelpark i Serfaus-Fiss-Ladis vil snart sætte dagsordenen igen, der kommer nemlig en sort nedkørsel for eksperter.

 
Serfaus
© Rene Sendlhofer
© Rene Sendlhofer
Til top