"Robbie Williams sang og dansede under vores optagelser på Idalpe. Og Mariah Carey var rigtig sjov. Mange fortalte mig på forhånd, at hun var så svær. Men hun var så sød og virkelig selvironisk. Ikke desto mindre er jeg aldrig nervøs, når jeg møder kunstnerne. Jeg ser det sådan: Stjernerne gør deres job, jeg gør mit. Jeg bliver måske betalt lidt mindre penge - meget færre penge - men jeg forsøger altid at møde folk i øjenhøjde, og det fungerer faktisk ganske godt. Selvfølgelig forbereder jeg mig omhyggeligt på interviews til tv-produktionen, men jeg har en fornemmelse af, at disse mennesker ikke vil have dig til at falde i svime over dem. Hvis du behandler dem normalt, behandler de også dig normalt.

Jeg har også altid ønsket at gå på scenen, dengang i Wien, til teatret, til musikalen. Men jeg er faktisk meget glad for, at jeg ikke behøver at leve af det arbejde, men at jeg tjener mine penge via film og tv – og desuden laver musik med mit band. Jeg kan virkelig ikke blive træt af mine to drømme: tv og musik. "
 

Dominik Walser, Film- & Tv-producent
 

Dominik Walser skyder film og tv-produktioner, har allerede arbejdet for BBC og interviewer hvert år stjernerne, der kommer til Top-of-the-Mountain-Koncerterne i Ischgl. Med dem deler han kærligheden til musikkens: Dominik har i 14 år optrådt med sit band "The Nicknames".

 
Ischgl
© Tirol Werbung/Verena Kathrein
© Tirol Werbung/Lisa Hörterer
Til top