"I 2007 spurgte jeg Sally på Eggalm, om hun ville gifte sig med mig. Hytten tilhører Hanspeter, hvor vi altid har haft det sjovt. Det er et romantisk sted, der ser du gletscheren, Ahorn og Mayrhofen. Jeg tænkte, at hvis Sally ikke sagde ja, havde jeg i hvert fald en god nedkørsel på ski. Men hun sagde bare: Hvorfor ikke?

Halvanden år senere ringede Hanspeter og fortalte mig, at der var et hus til salg i Tux lige over vejen fra skiliften. En dag før auktionen blev min søn født i England. Jeg kørte direkte fra hospitalet til lufthavnen og vandt auktionen. Vi tilbragte vinterferien i Tux og tog aldrig tilbage til England.

Neil, en anden ven, arbejder på et hotel her, stak et glas Guinness i min hånd for en tid siden. Jeg spurgte, hvor han fik det fra og hans svar lød: "Jeg lavede det". Slanger hængte fra loftet i Neils lejlighed, han boede i et spindelvæv af ølfremstillingsudstyr - med sin lille søn og hans kæreste. Lidt som i tv-serien 'Breaking Bad'. Jeg havde mere plads i huset og så blev det sådan. Nu brygger vi allerede fem forskellige typer øl. "

 

Tim Jones, Brygger

Tim har grundlagt Østrigs højest beliggende Craft-Beer bryggeri. Det ligger 1.280 meter over havets overflade i Tux i Zillertal. Tux-Finkenberg er først og fremmest kendt for skiløb på Hintertux-gletscheren - Østrigs eneste skisportssted, som er åbent hele året rundt.

 
Tux
© Tirol Werbung/Bert Heinzlmeier
© Tirol Werbung/Bert Heinzlmeier
Til top