© Tirol Werbung/Josef Mallaun
© Tirol Werbung/Josef Mallaun

Aktiv vinterferie i Østrig – ski, snowboard, off-piste og mere

Mangfoldige skiområder og skisportsaktiviteter samt perfekt vintervejr sørger for en aktiv vinterferie i Alpernes hjerte, Tirol. Skræddersy selv din skiferie!

Skiløbere, snowboardere, freeriders, langrendsspecialister og alle som elsker en aktiv vinterferie, finder topfaciliteter når de holder ferie i Østrig. Mangfoldige skiområder og skisportsmuligheder gør Østrig til et ægte skiparadis. Vinterferie i kendte byer som Kitzbühel, St. Anton eller Wagrain er lige så populære rejsemål, som de romantiske hytter på Østrigs perfekte pister. Vinter i Østrig byder på særlige sportslige muligheder for alle sne-begejstrede, med masser af sjov, aktiviteter, træning og nye oplevelser.

  • Snowboarders og freeskiers har det sjovt i de mange sneparker. Næsten alle regioner er familievenlige med skræddersyede programmer og faciliteter.
  • Nyd uforglemmelige nedkørsler gennem dyb sne, prøv det nyeste ski gear fra og lær de gyldne tips til at lave carvingsving.
  • Du vil opdage at Tirol har en topmoderne infrastruktur.
  • Uanset om du har en uge eller weekend i Tirol, har vi en bolig, der passer til ethvert budget og enhver smag.
  • Tirols regioner er meget alsidige. Uanset om du kan lide at kombinere skiløb med afterskiing, eller foretrækker ro til at nyde pejsen hjemme, vil du finde de rigtige faciliteter.
  • Søg efter personlige anbefalinger fra feriespecialisterne i Tirol. Med ferie for hele familien, hyggelige værelser i private hoteller og luksus spa-suiter i wellnesshoteller er der et enormt udvalg af feriemuligheder.
  • Spørg efter et personligt tilbud indrettet efter dine behov og krav til den perfekte vinterferie.

Se også

Til top
Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.