St. Anton, © Tirol Werbung Jarisch Manfred
St. Anton, © Tirol Werbung Jarisch Manfred

Sne møder sol - de bedste solpladser i Tirols skiområder


Varme solstråler, der kilder din næse, en hyggelig liggestol, udsigt til de snedækkede bjergtoppe, dertil en god drink og loungemusik: Vi har længselsfuldt ventet på vinteren.

Har du valgt at tage på skiferie i Østrig, og kan du lide at hygge dig, mens du er på ski, er der mange specielle solterrasser, der gør skipausen behagelig. Her finder du de bedste solpletter på din skiferie i Tyrol:

1. Hohe Mut Alm, Obergurgl


Hohe Mut Alm, Obergurgl, © Ötztal Tourismus Alexander Lohmann

Hohe Mut Alm i Obergurgl er ikke kun en juvel indenfor, du kan også virkelig slappe af udenfor. Masser af liggestole inviterer dig til at sole dig på den store panoramaterrasse, når du er på ski i Østrig.

2. ICE Q, Sölden


ICE Q, Sölden

Gadvist om Daniel Craig, under optagelserne til James Bond-filmen SPECTRE, havde tid til at slappe lidt af på disse komfortable solsenge i skiområdet Sölden?

3. Wohlfühlstationen, Serfaus-Fiss-Ladis


Serfaus-Fiss-Ladis - Wohlfühlstation

På skisportsstedet Serfaus-Fiss-Ladis inviterer 19 ”wellness-stationer” dig til at tage en pause. Selvom der ikke er forplejning, er disse strandstole perfekte til at klikke ud, koble af og nyde solen.

4. Verwallstube, St. Anton


Verwallstube, St. Anton, © Arlberger Bergbahnen AG

I Verwallstube sidder Caroline af Monaco også i solen, når hun er på ferie ved Arlberg. Udsigten er simpelthen bare smuk og fiskesuppen fra køkkenchef, Bernhard Neuhold, er en drøm.

5. Videralp, Ischgl


Videralp, Ischgl

Alt er større i Ischgl: bjergene, skiområdet og de fleste skihytter. Toptip: Videralp. Stedet er på indersiden ret lille og hyggeligt, men foran døren er der bænke og liggestole nok.

6. Sonnbühel, Kitzbühel


Her er noget stræbe efter, når du er på ski i Tirol: En eftertragtet solplads på skisportsstedet Kitzbühel hos Berggasthof Sonnbühel.

7. White Lounge, Mayrhofen


© Mayrhofner Bergbahnen/Frank Bauer

I chill-out-området på Ahorn-plateauet i Mayrhofen kan man stille og roligt lade dagen på ski klinge ud. Hvis du gerne vil gemme den sidste nedkørsel, kan du endda overnatte her. Fra onsdag til søndag forvandler The White Lounge i Mayrhofen sig til et hyggeligt igloo-hotel efter solnedgang

8. Granatalm, Mayrhofen


Granatalm, Mayrhofen

Endnu et super tip i Mayrhofen er Granatalm. Her er specialiteten grillet kylling frisk fra spyd.

9. Kristallhütte, Hochzillertal


© Kristallhütte

Et stop ved Kristallhütte er et must, når man besøger skiområdet Hochzillertal. Her kan du også nyde en god morgenmad, inden det går af sted på pisterne igen.

10. Seegrube, Innsbruck


Seegrube, Innsbruck, © Tirol Werbung Ziegler Alexander

Og sidst men ikke mindst, en solplet-favorit: Seegrube på Innsbruck Nordkette. Når byen ligger i skyggen af bjergene, skinner solen stadig heroppe. Igloobaren "Cloud 9" skiller sig ud fra de typiske afterski-steder, atmosfæren er afslappet, og du kan nå byens centrum på kun 30 minutter med Nordkettenbanen. Oveni solskin venter en udsigt ti gletscherne og over floden Inn og Wippdalen.

Se også

Til top
Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.