© Tirol Werbung/Josef Mallaun
© Tirol Werbung/Josef Mallaun

Freeriding


Sæt spor i den uberørte puddersne uden for pisterne.

Mærk den uberørte dybsne under skiene eller boardet ved freeriding og sæt dine egne spor i pulveret uden for pisterne. Den nødvendige viden om en krævende teknik fås bedst på et kursus.

Freeriding regnes for at være den dejligste vinterfornøjelse overhovedet. Mærk Tirols oprindelige natur ved surfing gennem dybsneen uden for de regulære pister og indånd den fantastiske skønhed.

At blive freerider er målet for mange ambitiøse skiløbere. Den ambitiøse variant af skiløb kræver dog viden om alpine forhold, god køreteknik og selvvurdering. Ved freeriding uden for de officielle strækninger ændrer pistebetingelserne sig hurtigt. Simple nedkørsler bliver hurtigt til krævende ruter, der kræver hele ens kunnen.

Lær freeriding på specielle kurser

Freeriding på ski eller snowboard er en kunst, som ikke læres fra den ene dag til den anden. Besøg derfor ét af de talrige træningscentre for freeriding i Tirol før den første tur gennem uberørt terræn eller sørg for selv at forbedre kørekompetencerne.

På et freeriding-kursus, eksempelvis i Freeride Camp Arlberg, i Pillerseetal, Freeride Center i Sölden eller Rocknsnow Alpine Guiding i Tux, lærer man på specielle kurser, hvordan man forholder sig korrekt ved nedkørsler i dybsne. Lær af de virkelige eksperter og anvend straks din viden på en guidet tur. Derefter står intet i vejen for fornøjelserne ved freeriding i uberørt, hvidt pulver og dermed en uforglemmelig naturoplevelse.

Klik her for at få mere information. (engelsk)

 

Se også

Til top
Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonner på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tyrol.