Landvejscykelrute
Innsbruck - Kühtai

Kühtai er ikke længere et ubeskrevet blad på landevejscykelscenen. Som et fast program punkt på flere cykelture, som f.eks. Tour of Austria, er det også den første store forhindring på den legendariske Ötztal cykelmarathon hvert år. Således er ruten fra Innsbruck over forsiden af Ötztal til Kühtai og over Sellraintal tilbage til statens hovedstad en absolut klassiker, som nok ikke mangler i nogen tourbog. På denne krævende tur på 110 kilometer midt imellem det imponerende bjerglandskab, skal du mestre omkring 1.720 stejle og udmattende højdemeter. Et vidunderligt panorama, altid en skøn udsigt over toppen af Ötztal og Stubai Alperne og hyggelige forfriskningsmuligheder i idylliske landsbyer er belønningen for strabadserne.

Martin Weiss

"Stigningen til Kühtai, som stort set er i skyggen, giver fred og afkøling til lange, varme sommerdage. Den hurtige afkørsel til Innsbruck bliver dertil en ren, adrenalinfyldt fornøjelse. "

Martin Weiss, tidligere cykelrytter

Åbn interaktivt kort

Udgangspunkt

Innsbruck

Turmål

Kühtai

Slutpunkt

Innsbruck

Bjergkæde

Stubaier Alperne

Længde

110 km

Varighed

4 t.

Karakteristika

  • Rundture
  • Handicapvenlig
  • Tur med ladestation til elcykel

Sværhedsgrad

svær

Meter over havet

2.020 m 590 m

Højdeforskel opad 1.720 m
Højdermeter downhill 1.720 m

Fitness*

* Dette er retningslinjer og anbefalinger. Vær opmærksom på dit personlige niveau og de aktuelle vejrforhold. Visit Tirol kan ikke drages til ansvar for oplysningernes rigtighed.

Byer på ruten

Ankomst

Hvordan kommer du frem? Find rejse med fly, tog, bus eller bil.

Din måladresse: Innsbruck

powered by Rome2Rio

Søg logi
Antal rejsende
Til top
Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.