© Eye5/Carlos Blanchard
© Eye5/Carlos Blanchard

Topregionerne for mountainbikere i Tirol

Tirol er som skabt til mountainbikere. Nogle regioner har derfor tilpasset deres tilbud specielt til de sportslige mountainbikere.

Og de scorer ikke bare point på deres velafmærkede mountainbikeruter og de afvekslende, vidt forgrenede singletrails. I topregionerne finder man også særlig mange kvalitetskontrollerede logier, der er specialiseret i mountainbikegæster. Der er heller ikke langt til cykelforretninger og udlejningsbutikker. De mange bjergbaner tilbyder også en særlig service: de transporterer ukompliceret, hurtigt og praktisk de tohjulede tindestormere og deres cykler op til de højtliggende mål. Ikke underligt, at top-events som Ironbike-Race har hjemme her. I de forskellige bikeparks har man optimale muligheder for at træne sine færdigheder, og hvis man vil slippe for besværet med selv at planlægge en MTB-cykelrute, kan man vælge fra en stor vifte af professionelt guidede ture. Nogle af disse områder er også forbundet med hinanden i den 670 kilometer lange Tirol Mountain Bike Safari. Oversigt over de 11 topregioner — en rejse fra vest til øst.

Og de scorer ikke bare point på deres velafmærkede mountainbikeruter og de afvekslende, vidt forgrenede singletrails. I topregionerne finder man også…

læs videreVis mindre

Hvorhen?

Dette kunne også interessere dig

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.