Cykeltransport, © Tirol Werbung/Maria Ziegelböck
Cykeltransport, © Tirol Werbung/Maria Ziegelböck

Cykeltransport

Slip for de lange kørsler opad! De fleste sommerlifte i Tirol transporterer både ryttere og deres cykler hurtigt og komfortabelt til udgangspunktet for deres 2-hjulede eventyr højt oppe i bjergene.

Mens nogle ryttere elsker at suse ned ad bakke i topfart, nyder andre at udforske de snoede singletrack-stier, der krydser bjergene i Tirol. For alle dem, der ønsker at starte et tohjulet eventyr uden det hårde arbejde med at køre op ad bakke, er der mulighed for at lade svævebanen tage slæbet. Liftassisteret mountainbiking er også en god løsning for familier med børn, der endnu ikke er gamle nok til at køre helt op til toppen alene. Alt du skal gøre er at fastgøre din cykel til svævebanen eller stoleliften ved hjælp af et specielt armatursystem, hop på og nyd turen. Oppe på toppen er der masser af tid til at beundre udsigten og tage et par fotos, inden I tager af sted i en spændende nedkørsel.

Mens nogle ryttere elsker at suse ned ad bakke i topfart, nyder andre at udforske de snoede singletrack-stier, der krydser bjergene i Tirol. For alle…

læs videreVis mindre

Du kunne også være interesseret i dette

Se også

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.