Cykeltransport, © Tirol Werbung/Maria Ziegelböck
Cykeltransport, © Tirol Werbung/Maria Ziegelböck

Cykeltransport


Slip for de lange kørsler opad og lad din cykel transportere op på bjerget med en tovbane.

Talrige bjergbaner, der har åbent om sommeren, tilbyder en særlig service: Ukompliceret, hurtigt og praktisk transporteres både himmelstormerne på to hjul, samt biken til deres alpine mål.

Tag på bike-tur i hjertet af Alperne helt uden at spilde tid på turen til toppen. Snus til højdeluften allerede ved starten af den alpine bike-tur. Bikere med køretøj er hjerteligt velkommen i Tirols ca. 50 bjergbaner. Inden for få minutter kommer man med Tirols bjergbaner til sit startpunkt i de luftige højder. Træd i pedalerne, start bike-turen og nyd Tirols skønhed – uden at spilde tid på turen opad.

Alpine bike-trails i Tirol for alle

Også selv om du og din ledsager ikke er på samme fitness-niveau, får man med bjergbanerne alligevel mulighed for at benytte sig af de herlige bike-ture i Tirols bjerge. Uden besvær kommer man på cykel til en mellem- eller bjergstation. Truer et omsving i vejret, bringer banerne dig desuden hurtigt og sikkert tilbage til dalen. Ved mange af Tirols bjergbaner er det gratis at medtage sin bike. I få tilfælde beregnes der et ekstra beløb på fra 1 til 5 euro.

Certificeret bike-nydelse i Tirol: Certifikat til Tirols sommerbaner

Bikere hører til Tirol lige som gemser og bjerge. Mange bjergbaner har specialiseret sig i bikere og tilbyder dem utallige sports- og fritidsaktiviteter. Derigennem har 17 sommerbaner kvalificeret sig til certifikatet ”Ausgezeichnete Österreichische Sommerbahn“ (Østrigske sommerbaner med udmærkelse). Uanset om det drejer sig om familie-biketure eller singletrail-kick for rutinerede, så tilbyder ”Himmelstormere med certifikat“ utallige aktiviteter i forbindelse med biking-temaet i hjertet af Tirol.

Se også

Til top
Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.