© Tirol Werbung/Maria Ziegelböck
© Tirol Werbung/Maria Ziegelböck

Slip for de lange kørsler opad og lad din cykel transportere op på bjerget med en tovbane.

Talrige bjergbaner, der har åbent om sommeren, tilbyder en særlig service: Ukompliceret, hurtigt og praktisk transporteres både himmelstormerne på to hjul, samt biken til deres alpine mål.

Tag på bike-tur i hjertet af Alperne helt uden at spilde tid på turen til toppen. Snus til højdeluften allerede ved starten af den alpine bike-tur. Bikere med køretøj er hjerteligt velkommen i Tirols ca. 50 bjergbaner. Inden for få minutter kommer man med Tirols bjergbaner til sit startpunkt i de luftige højder. Træd i pedalerne, start bike-turen og nyd Tirols skønhed – uden at spilde tid på turen opad.

Alpine bike-trails i Tirol for alle

Også selv om du og din ledsager ikke er på samme fitness-niveau, får man med bjergbanerne alligevel mulighed for at benytte sig af de herlige bike-ture i Tirols bjerge. Uden besvær kommer man på cykel til en mellem- eller bjergstation. Truer et omsving i vejret, bringer banerne dig desuden hurtigt og sikkert tilbage til dalen. Ved mange af Tirols bjergbaner er det gratis at medtage sin bike. I få tilfælde beregnes der et ekstra beløb på fra 1 til 5 euro.

Certificeret bike-nydelse i Tirol: Certifikat til Tirols sommerbaner

Bikere hører til Tirol lige som gemser og bjerge. Mange bjergbaner har specialiseret sig i bikere og tilbyder dem utallige sports- og fritidsaktiviteter. Derigennem har 17 sommerbaner kvalificeret sig til certifikatet ”Ausgezeichnete Österreichische Sommerbahn“ (Østrigske sommerbaner med udmærkelse). Uanset om det drejer sig om familie-biketure eller singletrail-kick for rutinerede, så tilbyder ”Himmelstormere med certifikat“ utallige aktiviteter i forbindelse med biking-temaet i hjertet af Tirol.

Se også

Til top
Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonner på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tyrol.

Live Chat
Live Chat