Bike Parks & Singletrails, © Serfaus-Fiss-Ladis
Bike Parks & Singletrails, © Serfaus-Fiss-Ladis

Bike Parks & Singletrails


Mere end 40 særlige singletrails og afvekslende Bikeparks sørger for hurtige nedkørsler.

Lad dækkene gløde ved downhilling i Tirol. Mere end 80 specielt anlagte single trails og afvekslende bikeparker sørger for heftige nedfarter.

Kraft, koordinering og udholdenhed er en forudsætning. Teknisk krævende passager, hvinende kurver og spektakulære spring får i bike-parkerne pulsen i vejret hos rutinerede og professionelle. På de alsidige trails kan også downhill-novicer klare turen på biken over stok og sten.

For mere information om singletrails klik her (engelsk).

Bikeparks i Tirol

I en bikebark kører man mageligt op med liften og ned igen i rasende fart på den tohjulede. Disse strækninger er reserveret specielt til mountainbikere, og de er udstyret med kunstige forhindringer som hop og stejle kurver af træ, drops og andre trækonstruktioner. Nedkørselsstrækningerne i bikeparken inddeles i sværhedsgrader nogenlunde som den almindelige klassificering af mountainbike-ruter - blå (let), rød (middelsvær) og sort (svær).

Hvilken bikepark passer til hvem?

Tirol kan tilbyde tre forskellige bikeparks. Hvis man er ude efter et adrenalinkick, er Bikepark Tirol i Wipptal i retning mod Brenner et godt bud, her kan man slå sig løs både i slopestyle og freeriding på alle færdighedsniveauer. I Bikepark Hopfgarten i Kitzbühel Alperne finder man en afvekslende downhill-strækning med væddeløbsbetingelser. Ved hjælp af banens freelap-tidsregistrering kan man træne og forbedre sin personlige rekord. Mountainbiking med hele familien? Så er det den familievenlige bikepark Serfaus-Fiss-Ladis i det vestlige Tirol, man skal vælge.

1 · Bikepark Serfaus-Fiss-Ladis


Bike Parks & Singletrails, © Serfaus-Fiss-Ladis

Her starter løjerne i en højde af 1.830 meter - ved Waldbahns bjergstation. Både begyndere og øvede kan forbedre deres freeride-færdigheder i parkens training area og pumptrack. De helt små skal overvinde små forhindringer i Kids Park. Slopestylere og dirtjumpere kan finde et område med tablejumps, up and down-bokse, wallrides og boner i nærheden af Waldbahns dalstation.

Information om parken: 3 blå, 2 røde og 3 sorte trailstrækninger, 5 forskellige Park Areas

Billetter: Der sælges billetter til forskellige aldersgrupper.

Tip: I Bikeshoppen lige ved Waldbahns dalstation finder man alt til downhill- og freeridesport.

2 · Bikepark Tirol


© Mario Webhofer

Betving Bikepark Tirol: På to usædvanlige strækninger samt et slopestyle area med forhindringsbane kan du komme til at hvirvle en masse støv op i Bikepark Tirol. Den blå Crazy-Heart-Freeride-strækning bugter sig utilpasset og næsten trodsigt over en længde på omkring tre kilometer. Den cirka halvanden meter brede grusbane Crazy Heart venter bare på, at du skal komme og erobre dens step up jumps og north shores. Vil du have en ekstrem udfordring? Så prøv, om du kan tæmme den røde cirka toenhalv kilometer lange Red-Devil-Freeride-strækning med en højdeforskel på omkring 380 meter.

Information om parken: 1 blå og 1 rød trailstrækning; slopestyle area; warm-up area

Billetter: Adgang ved køb af billet.

Se også

Til top
Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.