© David Johansson
© David Johansson

Spa-bade og varme kilder


I Tirols Spa resorts kan du nedsænke dig i naturligt opvarmet vand med udsigt til bjergene hele vejen rundt. Varmt kildevand kombineret med den bjergtagende udsigt i Tirol: I Tirols kilder og kurbade venter en skøn og afslappende oplevelse på dig.

Midt i Ôtztals Alper venter en helt særlig oplevelse på dig: Aqua Dome - Tirol Therme Längenfeld .tilbyder på 50.000 kvadratmeter en unik kombination af badesjov, sport, spa og sundhed. Den varme kilde sprudler med 40 grader varmt vand, som hele familien vil elske. Den mineralske kilde er rig på sodium, klorid, sulfat og sulfur direkte fra undergrunden og giver gæsterne stort fysisk og mentalt velbehag.

Kur og rekreation

Hos Kurbadet Bad Häring tilbyder det svovlholdige mineralvand sin helende virkning. Det virker rigtig godt på kredsløbet, reumatiske ubalancer, ondt i leddene og på den generelle sundhedstilstand. Det moderne firestjernede kurcentrum tilbyder derudover afgiftning og renselse, afspændings- og stressprogrammer og opfølgende behandling efter ortopædisk kirurgi. Benyt lejligheden til at stikke af fra hverdagen og plej kroppen, få ro på tankerne og saml nye kræfter med mineralbade, mudderomslag og en lang række massagetilbud.

Når det kommer til rustik charme, kommer man ikke uden om Aigner Badet, en badeanstalt i Østtirols smukke Hochpustertal. Den har modtaget gæster, mest de lokale bønder, siden 1772. De naturligt boblende mineralske bade kommer her fra kilder som er rige på calcium og sulfat, og kan dermed i særdeleshed linde reumatisme, gigt og iskiassmerter. Badeanstalten er smukt restaureret, og bør både ses og prøves.

Sundheds- og terapicentret Mineralheilbad Mehrn ved indgangen til Alpbachtal er komfortabelt og tilbyder en bred vifte af klassiske kure, mineralske vandkure, aromaterapi, Ayurveda og skønhedsbehandlinger.

Til top
Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonner på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tyrol.