Alpin wellness, © Tirol Werbung / Hörterer Lisa
Alpin wellness, © Tirol Werbung / Hörterer Lisa

Alpin wellness


Tirol gør godt. Alpernes hjerte forkæler den besøgende ikke kun med smukke bjerglandskaber, men også med den rene luft og spændende sundhedskure. Tank nye kræfter her: Den helende virkning af urter befrier dig for hverdagens stress og jag.

I den mangfoldighed af urter, der vokser på bjergsider og sætere, slumrer urkraften. Tradition og viden om brug af urterne og deres virkning bliver overgivet fra generation til generation. I dag flyder en del af denne gamle viden i de mange wellnesstilbud, som gør brug af naturens egne midler. Hø-omslag, urtedampbade og Kneippkure (en slags medicinsk vandkur) styrker din modstandskraft, fremmer din sundhedstilstand og får dig til at slappe af:

  • Et bad med æteriske olier fra en Tirolsk bjergfyr har anti-inflammatorisk virkning, forbedrer blodgennemstrømningen og egner sig fremragende hvis man har problemer med luftvejene.

  • Den 180 millioner år gamle stenolie anvendes til hud- og hårpleje og er virksom mod smerter i bevægeapparatet.

  • De helende kræfter i Tirolsk stenfyr virker en beroligende, hvis man lider under mental eller fysisk ubalance. Det duftende træ stabiliserer blodcirkulation og blodtryk.

  • Et afslappende omslag med hø fra tørrede urter har en helende og rensende effekt på sygdom generelt og luftvejene i særdeleshed.

Se også

Til top
Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.