© Tirol Werbung / Kathrin Koschitzki
© Tirol Werbung / Kathrin Koschitzki

Kaspressknödel

Kaspressknödel er en østrigsk specialitet af fladtrykte knödels lavet af brød og ost, serveret i en suppe eller stegt i smør som en hovedret med sauerkraut eller salat.

Ingredienser:

300 g brødtern
150 g krydret bjergost
1 løg
100 g smør
1 dl mælk
4 æg
Salt, peber og merian
½ bundt hakket persille

Tilberedning:

Snit løget fint og svits det i smørret. Bland brødtern og ost, tilsæt løg, mælk, æg og krydderier og bland det hele godt. Form til knödel, tryk dem flade og steg dem gyldne på en pande og server med salat eller i en suppe.

Se også

Kan du lide denne artikel?

Vil du gerne have svar fra os? Så kontakt os venligst ved at bruge kontaktformularen .

Til top

Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.