© Tirol Werbung/Esther Wilhelm
© Tirol Werbung/Esther Wilhelm

Kufstein julemarked

Både fæstningen og byparken i Kufstein skinner i lyset fra julens i festlige glød.

Adventsoplevelsen er delt i to i fæstningsbyen Kufstein: Julemarkedet sørger i byparken for stille julestemning, på fæstningen Kufstein mærker du rigtigt julens trylleri i Josefburgs hvælvinger og på fæstningens udendørsareal kan du opleve det traditionelle håndværk.

Særlige kendetegn ved julemarkedet

  • Kufstein fæstningen forvandler sig i de fire advents-weekender til en kærligt designet juleverden, åbent kl. 11 til 18. I "juleværkstedet" kan du endda selv prøve de gamle håndværk.

  • Til julekomsammen på adventsmarkedet i Kufstein bypark: regionale specialiteter, musikarrangementer og et dagligt Adventsprogram inspirerer både store og små.

  • Specielle "adventshoteller" har særlige tilbud på denne tid af året. De omfatter den velkendte "Auracher Löchl": En traditionel kro med tirolske Stuben, den rustikke kælder og krostuen indeni en bro over gaderne i den gamle bydel, er altsammen en del af et af de bedste Gasthaus i Tirol.

  • Tip til familier: Ventetiden til juleaften afkortes for de små i byens park - enten på en karruseltur, på en ponyridetur, snobrødsbagning ved lejrbål eller i undren over de magiske lysende tal og den såkaldte "Bergflunkerer".

Se også

Til top
Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonner på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tyrol.

Live Chat
Live Chat