© Tirol Werbung
© Tirol Werbung

Haller Adventsmarked

Enestående og usædvanligt stemningsfuldt - Hallers julemarked med den smukke julebelysning er en familievenlig oplevelse.

Den middelalderlige gamle bydel i Hall i Tirol har i tiden op til jul en særlig atmosfære. Facaderne er omdannet til en kæmpe julekalender, musikalske forestillinger og en børnezoo forkorter ventetiden for juleaften.

 

Særlige kendetegn ved Halls julemarked

  • På husfacaderne projiceres kalenderdatoen op og giver dermed en særlig belysning ved byens torv. Hver dag oplyses kalenderdatoen og giver dermed mere og mere belysning til den store facace julekalender i den gamle bydel.

  • Adventsbelysningen i de middelalderlige gader er enestående: En blanding af stjerner og utallige af julens symboler får byen til at stråle.

  • Tip til familier: Historiefortællere fører børnene ind i en verden af ​​eventyr med masser af plads til at drømme og fantasi. Få børnenes øjne til at lyse op ved børnezoo: Børnene kan gå på opdagelse i Halls gader på ryggen af kamelen Ali eller på ryggen af de små godmodige ponyer. Særligt spændende er også den 6. december 2014, hvor St. Nicholas kommer på besøg sammen med sit følge.

Se også

Til top
Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonner på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tyrol.

Live Chat
Live Chat