© Tirol Werbung/Lisa Hörterer
© Tirol Werbung/Lisa Hörterer

Familiehoteller i Tirol


23 kvalitetskontrollerede Family Tirol hoteller er indrettet til børn fra kælder til kvist og er fulde af vidunderlige oplevelser - også for forældre og bedsteforældre.

Family Tirol hotellerne har mange gode ferietilbud i de skønne regioner i Tirol. Med tre, fire eller fem børnekroner tilbyder familiehoteller alt, hvad der hører til en perfekt ferie: God plads på familieværelserne, hvor skodder eller mørklægningsgardiner sørger for at døgnrytmen ikke forstyrres. Børnelæge-service giver ro i sindet hos forældrene. En særlig børnebuffet med aftensmaden, børnebord med opsyn til frokost, et fantastisk børnesikkert legeområde indendøre og selvfølgelig et afvekslende børneprogram med guider i op til 60 timer per uge gør både børn og forældre glade og veltilpasse.

På ferie med baby: Babypasning på Family Tirol hoteller

Ti familiehoteller er yderligt "babyspecialister" og skilter med et særligt sutte-symbol. I disse omgivelser, som er særligt velegnede for babyer, kan også nybagte forældre få hvile  og afslapning og nyde en skøn familieferie. Seks dage om ugen tilbyder disse hoteller op til 40 timers babypasning. Fra puslebord over barnevogn til babybadevand står alt hvad helt små gæster har brug for naturligvis til rådighed.

Se alle Family Tirol hoteller her (engelsk)

Se også

Til top
Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonner på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tyrol.