Hinterschießlingalm, Scheffau, © Tirol Werbung / Pupeter Robert
Hinterschießlingalm, Scheffau, © Tirol Werbung / Pupeter Robert

Tirols familiespecialister: Top familieområder i hjertet af Alperne


Glæd dig til en uforglemmelig ferie i en Family Tirol Dorf: 14 regioner i Tirol er fuldstændig dedikeret til en perfekt familieferie og sikrer, at I ikke keder jer på ferien.

Family Tirol landsbyerne bliver i mindst 12 uger om sommeren og efteråre tomdannet til et familie paradis med varierede og kreative aktiviteter. Veluddannede babysittere leger fantasifulde lege og pædagogiske aktiviteter med de små gæster fra fire til ti år. Family Tirol landsbyerne undergår kvalitetstest for at sikre den bedste familieferie: Regionerne skal møde en mængde kvalitetskriterier og skal tilbyde en familievenlig infrastruktur. De samarbejdspartnere, som tilbyder overnatning, skal have et kvalitetsstempel. Og det bedste af det hele: Deltagelse i Family Tirol landsbyernes ugeprogrammer er gratis!

Oplev store eventyr med Wally Wasserfee

Et årligt tilbagevendende eventyr sætter Tirols natur i centrum: I sommeren 2015 er Wally Wasserfee igen midtpunkt i Family Tirols årlige eventyrfortælling. Wally Wasserfee og hendes bedste ven Franz Forelle glæder sig allerede til at møde børnene. Sammen løser de gåder og går på spændende vandeventyr i Tirols bjerge.

Family Tirol landsbyer oversigt

Se også

Til top
Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonner på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tyrol.