"Jeg er fra Holland - og tog til Innsbruck for at studere. Der mødte jeg min kæreste og jeg flyttede senere ned til ham i Sölden. Jeg har egentlig altid syntes, at Sölden var grim, fordi hovedgaden går lige gennem i landsbyen. Til det spurgte min kæreste: "Er du altid så overfladisk?"

Nu er Sölden et paradis for mig, fordi du kan lave så meget her: Om vinteren kan du stå på ski lige udenfor døren, og om sommeren kan du køre på mountainbike eller tage på vandreture. Selvom det er en landsby, sker der altid noget. Her er så mange nationaliteter, så mange mennesker - jeg kan virkelig godt lide det.

En enorm god følelse er, når du kan køre afslappet ned af sporet uden at sætte foden ned. Jeg lykkes ikke altid, men hvis det lykkes, er det en god følelse. Som cykelguide bruger jeg tips og tricks til at give folk en sjovere nedkørsel, så de siger: "Wow, det er afslappet". Det er et wow-øjeblik for mig også. Som lærer skal du sætte dig selv i elevernes sted og spørge: Hvad ville være bedst for dem at lære? Og det er rigtig sjovt."

 

Vreni Meijerink, Mountainbike-guide

Sölden er blevet et cykel-hotspot i Tirol med sine specielt designede ruter til downhill mountainbikekørsel. Billederne af Vreni blev taget på Kleble Alm Trail i Sölden – et sted hun personligt anbefaler til ambitiøse singletrackcyklister, der også ønsker at erobre et spor alene.

 
Bike Republic Sölden, © Tirol Werbung/Bert Heinzlmeier
Vreni Meijerink Mountainbike-guide, © Tirol Werbung/Bert Heinzlmeier
Til top