Zirbenweg - på sporet af cembrafyr


På denne lette til middelsvære panoramavej ovenover Innsbruck og Hall in Tirol får man skønne udsigter dybt ned i Inntal og vid udsigt til omkring 400 alpetoppe. Det særlige ved denne vandrerute er dog, det træ, den er opkaldt efter: "Zirbe" - cembrafyr. Panoramavejen fører gennem en af de største og ældste bevoksninger af cembrafyr i Europa. De tykkeste cembrafyrre her er 250 år gamle, den ældste cembrafyr i "Ampasser Kessel" er endda over 700 år gammel. Fra maj måned pryder et blomsterhav af alperoser landskabet langs med Zirbenweg.

Åbn interaktivt kort

Udgangspunkt  

Tulfes eller Igls

Slutpunkt

Tulfes eller Igls

Gebirgszug

Tux Alperne

Længde

7 km

Vandretid

2 t. 30 min.

Merkmale

  • Vandretur med kørestol
  • Rundwanderung

Sværhedsgrad

mellemsvær (røde bjergveje)

Meter over havet

2.055 m

Højdeforskel opad 200 m
Højdermeter downhill 100 m

Kondition*

Technik*

* Es handelt sich hier um Richtwerte und Empfehlungen. Bitte beachten Sie Ihre persönlichen Fähigkeiten und die aktuelle Wetterlage. Für die Richtigkeit der Angaben kann keine Haftung übernommen werden.

Downloads

Beskrivelse af strækningen


Man starter med at tage bussen fra Tulfes til Igls til Patscherkofel-banens dalstation Herfra kører man med tovbanen op i en højde af 1.964 m til Patscherkofelhaus. Følg skiltene med "Zirbenweg" (nr. 350) på den brede sti oven for hytten i østlig retning over til Boscheben Hütte, der ligger lidt gemt væk i 2.035 m højde. Efter Boscheben fortsætter Zirbenweg lidt op og ned, men uden væsentlige højdeforskelle i ca. 2.000 m højde. Til sidst fører en stejlere sti over til Tulfeinalm, hvor man på få minutter klarer de par meter op til Halsmarterlift. Med liften kommer man så ned i dalen igen til Tulfes.

Man kan også gå Zirbenweg den modsatte vej rundt. Så kører man op med Glungezer-banen og ned med Patscherkofel-banen til Igls, hvor man tager bussen tilbage til Tulfes.

Ankomst

Hvordan kommer du frem? Find rejse med fly, tog, bus eller bil.

Din måladresse: Tulfes

powered by Rome2Rio

Søg logi


Til top
Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonner på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tyrol.

Live Chat
Live Chat