© TVB Wilder Kaiser
© TVB Wilder Kaiser

Panoramavej Brandstadl - Hartkaiser

Panoramavejen fra Brandstadl-svævebanens bjergstation i Scheffau am Wilden Kaiser til Hartkaiser lever i allerhøjeste grad op til sit navn. Langs med denne lette rute åbenbarer der sig en vidunderlig 360 graders udsigt til bjerget Wilder Kaiser og dalen Brixental samt til bjerggrupperne Loferer og Leoganger Steinberge, Hohe Tauern samt Zillertaler Alpen. Børnene har fornøjelsen af ikke mindre end to bjergoplevelsescentre langs med ruten, nemlig "Ellmi's Zauberwelt" og "KaiserWelt". Tip til naturelskere: I juni og juli blomstrer de smukke alperoser på Hartkaiser langs med panoramavejen.

Åbn interaktivt kort

Udgangspunkt  

Brandstadl-svævebanen i Scheffau

Slutpunkt

Brandstadl-svævebanen i Scheffau

Bjergkæde

Længde

5,8 km

Vandretid

1 t. 45 min.

Karakteristika

  • Vandretur med kørestol
  • Cirkulær vandretur

Sværhedsgrad

let (vandreveje)

Meter over havet

1.640 m 1.470 m

Højdeforskel opad 180 m
Højdermeter downhill 180 m

Bedste årstid

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun

Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec

* Dette er retningslinjer og anbefalinger. Vær opmærksom på dit personlige niveau og de aktuelle vejrforhold. Visit Tirol kan ikke drages til ansvar for oplysningernes rigtighed.

Offentlig transport

  • Tilgængelig med offentlig transport

Downloads

Beskrivelse af strækningen

Man starter med at tage Brandstadl-svævebanen fra Scheffau op til bjergrestauranten og oplevelsesverdenen "KaiserWelt". Her følger man markeringerne "53" og "99", kommer forbi Tanzbodenalm, og efter et større vejkryds drejer man fra til venstre på Panoramaweg (nr. 6). Den går til bjergstationen på Hartkaiser. Her er der en panoramarestaurant med en skøn udsigtsterrasse og bjergoplevelsesverdenen "Ellmi's Zauberwelt". Turen tilbage er i første omgang den samme vej, man lige kom fra, men ved næste vejforgrening vælger man ikke panoramavejen, men holder til venstre og vandrer på en bred skovvej i retning mod Brandstadl. Man kommer igen forbi Tanzbodenalm og til sidst igen tilbage til bjergstationen Brandstadl, hvor man tager svævebanen ned i dalen.

Informationer om byen

Ankomst

Hvordan kommer du frem? Find rejse med fly, tog, bus eller bil.

Din måladresse: Weißachgraben 15, Ellmau

powered by Rome2Rio

Søg logi
Antal rejsende
Til top
Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonnér på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tirol.