Panoramavej Brandstadl - Hartkaiser


Panoramavejen fra Brandstadl-svævebanens bjergstation i Scheffau am Wilden Kaiser til Hartkaiser lever i allerhøjeste grad op til sit navn. Langs med denne lette rute åbenbarer der sig en vidunderlig 360 graders udsigt til bjerget Wilder Kaiser og dalen Brixental samt til bjerggrupperne Loferer og Leoganger Steinberge, Hohe Tauern samt Zillertaler Alpen. Børnene har fornøjelsen af ikke mindre end to bjergoplevelsescentre langs med ruten, nemlig "Ellmi's Zauberwelt" og "KaiserWelt". Tip til naturelskere: I juni og juli blomstrer de smukke alperoser på Hartkaiser langs med panoramavejen.

Åbn interaktivt kort

Udgangspunkt  

Brandstadl-svævebanen i Scheffau

Slutpunkt

Brandstadl-svævebanen i Scheffau

Gebirgszug

Længde

5,8 km

Vandretid

1 t. 45 min.

Merkmale

  • Vandretur med kørestol
  • Rundwanderung

Sværhedsgrad

let (vandreveje)

Meter over havet

1.640 m 1.470 m

Højdeforskel opad 180 m
Højdermeter downhill 180 m

Beste Jahreszeit*

Jan
Feb
Mrz
Apr
Maj
Jun

Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dez

* Es handelt sich hier um Richtwerte und Empfehlungen. Bitte beachten Sie Ihre persönlichen Fähigkeiten und die aktuelle Wetterlage. Für die Richtigkeit der Angaben kann keine Haftung übernommen werden.

Downloads

Beskrivelse af strækningen


Man starter med at tage Brandstadl-svævebanen fra Scheffau op til bjergrestauranten og oplevelsesverdenen "KaiserWelt". Her følger man markeringerne "53" og "99", kommer forbi Tanzbodenalm, og efter et større vejkryds drejer man fra til venstre på Panoramaweg (nr. 6). Den går til bjergstationen på Hartkaiser. Her er der en panoramarestaurant med en skøn udsigtsterrasse og bjergoplevelsesverdenen "Ellmi's Zauberwelt". Turen tilbage er i første omgang den samme vej, man lige kom fra, men ved næste vejforgrening vælger man ikke panoramavejen, men holder til venstre og vandrer på en bred skovvej i retning mod Brandstadl. Man kommer igen forbi Tanzbodenalm og til sidst igen tilbage til bjergstationen Brandstadl, hvor man tager svævebanen ned i dalen.

Informationer om byen


Ankomst

Hvordan kommer du frem? Find rejse med fly, tog, bus eller bil.

Din måladresse: Weißachgraben 15, Ellmau

powered by Rome2Rio

Søg logi


Til top
Har din postkasse brug for en ferie?

Så abonner på vores nyhedsbrev med eksklusive ferietips fra Tyrol.

Live Chat
Live Chat