© Ötztal Tourismus/Isidor Nösig
© © Ötztal Tourismus/Isidor Nösig
© Ötztal Tourismus/Rudi Wyhlidal
© © Ötztal Tourismus/Rudi Wyhlidal

Sölden


Sölden har format, og er ikke bange for at vise det. Med sine 466,97 kvadratkilometer er Sölden den største kommune i Østrig - endda større end hovedstaden Wien.

I sommer:

  • 300 kilometer vandrestier bortføres man fra 1.377 meter over havet til op over 3.000 meters grænsen. 99 sætere, hytter og pausestationer indbyder til at tage et hvil.

  • Sölden er et sandt bike- og cykelparadis. Der bydes på alt lige fra single trails og mountainbike-ruter til racercykel-strækninger og familiestier. Bjergbanerne transporterer mountainbikere gratis, så man spares for den møjsommelige bjergtur, hvis man ønsker det. Ötztaler Radmarathon, ét af verdens mest spektakulære cykelløb i Sölden, afholdes i august.

  • I Freizeit Arena findes svømmehal, tennisbaner og fitness-center, alt sammen under ét tag.

  • Udvalget af overnatningsmuligheder er lige så alsidigt som fritidsprogrammet. I Sölden findes der ca. 920 logier, lige fra private værelser til luksushoteller.

I vinter:

  • I gletsjer-skiområdet Sölden venter der 150 kilometer perfekt præparerede pister og 33 top-moderne liftanlæg. Som Østrigs eneste skiområde er der i Sölden tre bjergtinder i 3.000 meters højde med spektakulære udsigts-platforme - Big3 - som er tilgængelige med lift.

  • I Sölden afholdes der hvert år usædvanlige arrangementer – lige fra Weltcup Opening ved sæsonens begyndelse og skuespillet Hannibal til Electronic Mountain Festival ved sæsonens slutning.

  • I Sölden er der også et stort udvalg af barer, kroer og mange afterski-tilbud - eksempelvis Schirmbar, hyggelige caféer, rustikke pubber, disko og cocktailbar - som garanterer, at man har det sjovt helt ud på de små timer.

  • Byen har også meget at byde på for shopping-entusiaster. Antallet af velassorterede sportsforretninger er nok ingen steder så stort som i Sölden.

  • Udvalget af overnatningsmuligheder er lige så alsidigt som fritidsprogrammet. I Sölden finder man 920 logier i forskellige kategorier.


© Ötztal Tourismus/Ernst Lorenzi
© Ötztal Tourismus/Bernd Ritschel
© Ötztal Tourismus/Markus Geisler
© Ötztal Tourismus/Markus Bstieler
© Ötztal Tourismus/Rudi Wyhlidal

Populære logier i Sölden


Haus Pia

Oberwindaustr. 28, 6450 Sölden

Welcome to the Pia guesthouse! "Vacation in…

Til logiet
Alle ferielejligheder i SöldenAlle hoteller i Sölden
Egnet til

Par
43% (179)

Familier
41% (172)

Solo
15% (64)

Business
0% (1)

Værdierne er baseret på verificerede gæstebedømmelser fra forskellige bookingportaler. (Kilde: Trust You)

Søg logi


Detaljeret søgning
Åbn interaktivt kort
Ankomst

Din måladresse: Gemeindestraße 4, Sölden

powered by ÖBB-Personenverkehr AG

Kontakt


Ötztal Tourismus
Gemeindestraße 4
6450 Sölden
t   +43.57200
f   +43.57200.201
e   info@oetztal.com

Til top
Live Chat
Live Chat