Neustift im Stubaital


Neustift i Stubaital er én af de mest traditionsrige bjergbestignings-byer i Alperne ved foden af Stubaier gletsjer i en højde af 994 meter over havet. Ferietilbudet omfatter både familier, bike-ture og nydelsesfulde vandreture.

I sommer:

  • I Neustift ligger udgangspunktet for den 120 kilometer lange Stubaier Höhenweg, der i løbet af otte til ti vandredage fører gennem herlige, fredede områder.

  • Direkte i byen bringer Elfer bjergbaner vandrere, mountainbikere og paraglidere op i 1.780 meters højde.

  • Den berømte Franz-Senn-Hütte – udgangspunkt for ture til over 30 bjerge i 3.000 meters højde - er opkaldt efter grundlæggeren af Alpeforeningen.  ”Gletsjerpræsten“ er nøglefigur for turismen i Tirol. Det var ham magtpåliggende at sikre de fattige bjergbønder en ekstra fortjeneste via Alpe-turismen.

  • Ved Stubaier gletsjer kan man også opleve sne om sommeren og forbavses over det storslåede panorama, der breder sig ud for én på platformen ”Top of Tyrol“ på bjergtoppen i 3.210 meters højde.

  • Med over 500 overnatnings-muligheder i alle kategorier er der noget for enhver smag, og i restauranter og tirolske kroer kan man både nyde det typiske tirolske køkken og internationale tilbud.

I vinter:

  • I skiområdet ved Stubaier gletsjer, Østrigs største gletsjer-skiområde med 110 pistekilometer, er der snegaranti fra oktober til juni. Tilbudet går lige fra platformen TOP OF TYROL på bjergtoppen med en udsigt på 360 grader, isklatringstårn og familiepiste til BIG Family Ski-Camp med børnehave og børnerestaurant.

  • På Elferbergbanerne og de mindre anlæg i Neustift venter der syv pistekilometer. På de oplyste pister kan man løbe på ski og kælke om natten.

  • Til de vinterlige højdepunkter hører også arrangementerne Snowpark Moreboards Stubai Zoo ved Stubaier gletsjer, hvor snowboardere og freeskiers fra hele verden rejser til Neustift.

  • Skisportsbyen råder over næsten 500 overnatnings-muligheder. Der tilbydes alt - lige fra private værelser og bjerghytter til tema- eller luksushoteller.

  • Derudover findes der en masse forskellige restauranter. Både det typiske tirolske køkken og specielle kulinariske tilbud er repræsenteret her.


Ferieaktiviteter i Neustift im Stubaital


© Tirol Werbung/Markus Jenewein
© Stubai Tirol/Andre Schönherr
© Stubaier Gletscher/Andre Schönherr
© Mirja Geh
© Christoph Ascher

Populære logier i Neustift im Stubaital


s'Landhaus

Schulweg 28, 6167 Neustift im Stubaital

Welcome to the s´Landhaus Farm in Neustift in…

Til logiet

Schöpf

Neugasteig 75, 6167 Neustift im Stubaital

Quiet location, all rooms with shower /…

Til logiet

Alpensonne

Zirbenweg 5, 6167 Neustift im Stubaital

Our Alpensonne guesthouse is centrally and…

Til logiet
Alle ferielejligheder i Neustift im StubaitalAlle hoteller i Neustift im Stubaital
Egnet til

Familier
44% (103)

Par
41% (96)

Solo
15% (36)

Business
0% (0)

Værdierne er baseret på verificerede gæstebedømmelser fra forskellige bookingportaler. (Kilde: Trust You)

Søg logi


Detaljeret søgning
Åbn interaktivt kort
Ankomst

Din måladresse: Dorf 3, Neustift im Stubaital

powered by ÖBB-Personenverkehr AG

Kontakt


Tourismusbüro Neustift
Dorf 3
6167 Neustift im Stubaital
t   +43.501.881-0
f   +43.501881-199

Til top
Live Chat
Live Chat